Mennyivel olcsóbb az átíratás ha cégre történik?
Figyelt kérdés
Mely részek olcsóbban. Ha jól tudom, pl illeték az nincs. Pl egy alapesetben 80ezres összegű átírás (eredet,illeték,forgalmi stb) cégre mennyibe jönne ki? Köszönöm!2017. aug. 21. 23:19
1/6 anonim válasza:
Csinalj torsztoke emelest es apport termekkent tedd be az autot pl kft nel
Ha jol tudom 5000 ft de lehet irtosok papirmunka pl ha egyszemelyes kft d van akkor alap okirat valtoztatas stb. De ha bt van akkor megint mas. Szerintem kerdezz meg egy jogaszt. Ha az auto sokat er, szerintem megeri kifizetni egy 10 est.
2/6 anonim válasza:
Jaj bocsanat hu,yeseget irtam. Faradt vagyok :D nem ertettem a kerdest. :D
3/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond! :D Várom akkor továbbra is a választ!
2017. aug. 21. 23:58
4/6 anonim válasza:
Van cégautó adó, amit negyedévente fizetsz. 6 hónap után el is buktad, azt amit nyertél.
5/6 A kérdező kommentje:
És ha autókereskedés a cég tevékenysége?
2017. aug. 23. 01:50
6/6 anonim válasza:
" Ha jól tudom, pl illeték az nincs."
Mért gondolod? Mért nem hívsz fel egy okmányirodát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!