Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerul egy kocsi a...

Mennyibe kerul egy kocsi a veteli aron felul? Atiratas? Lehet ket neven?

Figyelt kérdés

Szeretnem megkerdezni hogy msot vasarolunk egy autot , 525.000ft ba kerult , 1600cc , 2002 es evjarat , mennyi koltseggel szamoljunk a veteli ar felett ? Egy 100E ftal eleg szamolni pluszba ? Marmitn az atiratast tkeintve eredetiseg vizgsalat stb nem tudom egyaltalan mik szuksegesek? Nem szalonbol lesz elhozva az auto!

A parommal vasaroljuk meglehet tenni hogy ket neven legyen az auto ? Azt olvastam lehetseges de a forgalmin egy nev szerepelhet csak , akinek a nevere kell kotni a biztositast . Nekem ha tulajdonos vagyok de nem az en nevemen vana biztositas nem fognak ezzel novekedni az eveim ugye ?

A biztositast feltetlen egy nevre lehet csak ?

Meg nem voltunk utannaerdeklodni a dolgoknak , csak olvasgattunk , szeretnek kis felvilagositast kerni , mielott bemennenk az okmanyirodaba vagy a biztositohoz

2017. aug. 11. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Megveszed az autót, azonnal kötsz rá egy biztosítást akár online, neten keresztül, addig nem hozod el az autót sehonnan. Majd elviszed eredetiségvizsgálatra, 18.500 Ft, ha ezek meg vannak, akkor irány az okmányiroda: 6ezer forgalmi, 6ezer törzskönyv és az illeték, amit ki tudsz számolni a jármű életkorából, teljesítményéből és a motor köbcentijáből.

A vásárlás után cserélned kell - saját érdekedben - a vezérlést, gyertyákat, olajat, pollen- és levegőszűrőt. Erre azért számolni kell 100.000 Ft-ot még külön, hogy az autódat egy ideig rendbe tudd!

2017. aug. 11. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!