Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen előítéletes,...

Miért ilyen előítéletes, ellenséges a társadalom a motorosokkal szemben?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam KRESZ vizsgán "A" kategóriára. Sikerült, és sokan a következőkkel fogadtak...

1. Miért nem csináltam autóra? (Hadd döntsem már én el, hogy mit szeretnék vezetni)

2. Azonnali hatállyal úgy kezdtek hívni, hogy donor. Mintha mindenki, aki motorra ül, azonnali hatállyal halottnak nyílvánítható.

3. Gratuláltak, majd közölték, hogy ők biztos nem ülnének motorra, mer' az sz.r, a kocsi sokkal jobb.

4. Megkérdezték, hogy milyet veszek, és mondtam, hogy két típus van játékban jelenleg. A Honda CBR 600 F4, és a Suzuki SV 650S. Mintha olyan lesajnálóan néztek volna, hogy itt ez a szegény fogyatékos hülyegyerek, aki meg fog halni, de sokkal jobb lenne neki egy autó, de sötét hozzá.

Nem tagadom, hogy az autó praktikusabb, biztonságosabb, de nekem a motorok iránti vágyakozás egyfajta szerelem nagyon rég óta, és nem kényelmi eszközként szolgál a jármű.

31/F

2017. szept. 14. 10:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Arról volt szó, hogy te még nem láttál 90-el menő 50-es motort. Mi pedig mondtuk, hogy már 100-al menőt is láttunk. Kb ennyi.
2017. szept. 16. 19:06
 22/22 anonim ***** válasza:
56%

Azért mert közöttünk is mindenki más. Van akit a rock and roll hajt és ezért motorozik. Van aki megélhetési motoros.

És van aki azért, mert autóval már nem bír hülyébb lenni és a motor ehhez számtalan kaput tár fel neki. És így sokkal látványosabban ki tudja fejezni magát. Ő az aki autóval is hülye ha épp abban ül.

2017. szept. 19. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!