Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs szép boxer bubu...

Miért nincs szép boxer bubu hangja a subarumnak?

Figyelt kérdés

Adott egy dízel boxer imprezám. Tudom, fúj dízel meg motorhibás stb...már nem az:)

A lényeg, hogy rengeteg videók vannak fent youtube-on, hogy kihozták belőle a szép bubu hangot. Állítólag csak a Remus serefg5300 típusú sportdobbal lehet.

A történet a következő. Elvittem kipufogóshoz, hogy tegyen fel egy sportdobot. A középdobot levették és feltettek egy paragi-t a végére. Az autónak még mindig gyári hangja volt. Amikor a részecskeszűrő regenerált, akkor szépen elkezdett bubuzni, de amikor befejezte, visszaállt alapra. Így hát azt javasolták, hogy a részecskeszűrőt offoltassam ki, mert nem engedi át a hangot és az folytja le.

Oké...mivel volt nekem még otthon egy üres szűrőm, kicseréltem és kiírattam a szoftverből.

Ezután sem lett hangja...visszavittem a kipufogóshoz, hogy akkor most mi van. Leszedte a végdobot is és egyenes cső ment a helyére. Tehát most már nyitott rendszer. Kb 10%-al nőtt a hangja és brutál doboz hangja van. Egyedül a turbót hallani.

Így most mi a teendő? Valakinek valami ötlete? Próbáljam meg a leg-leg-legnagyobb hangú dobot feltenni ami létezik, vagy itt valami más turpisság van?

Az a helyzet, hogy azzal az adott remus dobbal, részecskeszűrővel is bubu-zik és szép hangja van. Vennék, de már évek óta nem gyártják és nem árulnak sehol.

Mi legyen a kövi lépés? Mindent vissza gyárira?

Légyszíves trollok ne írjanak.

2017. szept. 12. 14:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Jolvan tesó. Tanuljmegírniésolvasniis
2017. szept. 16. 19:49
 22/22 A kérdező kommentje:

Sikerült!

Szerintem elég subarus lett...

https://www.youtube.com/watch?v=gaVJbbusJUY

2017. szept. 23. 02:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!