Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs szép boxer bubu...

Miért nincs szép boxer bubu hangja a subarumnak?

Figyelt kérdés

Adott egy dízel boxer imprezám. Tudom, fúj dízel meg motorhibás stb...már nem az:)

A lényeg, hogy rengeteg videók vannak fent youtube-on, hogy kihozták belőle a szép bubu hangot. Állítólag csak a Remus serefg5300 típusú sportdobbal lehet.

A történet a következő. Elvittem kipufogóshoz, hogy tegyen fel egy sportdobot. A középdobot levették és feltettek egy paragi-t a végére. Az autónak még mindig gyári hangja volt. Amikor a részecskeszűrő regenerált, akkor szépen elkezdett bubuzni, de amikor befejezte, visszaállt alapra. Így hát azt javasolták, hogy a részecskeszűrőt offoltassam ki, mert nem engedi át a hangot és az folytja le.

Oké...mivel volt nekem még otthon egy üres szűrőm, kicseréltem és kiírattam a szoftverből.

Ezután sem lett hangja...visszavittem a kipufogóshoz, hogy akkor most mi van. Leszedte a végdobot is és egyenes cső ment a helyére. Tehát most már nyitott rendszer. Kb 10%-al nőtt a hangja és brutál doboz hangja van. Egyedül a turbót hallani.

Így most mi a teendő? Valakinek valami ötlete? Próbáljam meg a leg-leg-legnagyobb hangú dobot feltenni ami létezik, vagy itt valami más turpisság van?

Az a helyzet, hogy azzal az adott remus dobbal, részecskeszűrővel is bubu-zik és szép hangja van. Vennék, de már évek óta nem gyártják és nem árulnak sehol.

Mi legyen a kövi lépés? Mindent vissza gyárira?

Légyszíves trollok ne írjanak.

2017. szept. 12. 14:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Őszintén, nem értek egyáltalán a Subarukhoz. Viszont minden márkának van az országban egy-egy guruja, vagyis olyan szerelő, aki keni-vágja a dolgokat a márkával kapcsolatban. Na hozzá kell elvinni.
2017. szept. 12. 15:19
 2/22 D. Brasco ***** válasza:
0%
Dízelből csodát nem lehet kihozni.......főleg nem ezzel a kisipari hulladékkal mint a paragi dob!
2017. szept. 12. 15:47
 3/22 anonim ***** válasza:
55%

Apuka gyorsan add el és vegyél egy wrx-et

Lesz ott olyan bubu hogy beszarsz.

2017. szept. 12. 19:49
 4/22 A kérdező kommentje:

Vennék én wrx-et, de majdnem dupla árban megy ugyanezzel a kasztnival. Más típus meg nem igazán tetszik. És sok macera is van vele.

A kérdésre adjátok a választ, köszönöm

2017. szept. 12. 21:08
 5/22 anonim ***** válasza:
Egy dízelnek sose lesz igazi kipufogó hangja, márcsak a működéséből adódóan se. Regenárálásnál el van késleltetve a befecskendezés, hogy nagyobb legyen az égéshő, és kiégjen a korom. Szóval kell rá tenni egy normális hátsó dobot, és akkor valami hasonló hangja lehet, de sose lesz olyan hangja, mint egy benzinesnek, hacsak nincs megmókolva a motorvezérlő. BTW, ha euro4-es a motor, akkor én nem is fektetnék ekkora energiát bele, úgyis eltöri a főtengelyt...
2017. szept. 12. 22:07
 6/22 A kérdező kommentje:

Euro4-es, de fél éve kaptam egy új javított motort. Az újat úgy értem, hogy garanciába adott a subaru.

Youtube-on rengeteg videó van dízel boxer-ből, hogy egy sima remus serefg5300 típusú dobot raktak rá. Úgy tudom, hogy ezt kifejezetten dízel subarura gyártották régen, amivel szűrő-vel is el lehet érni a kívánt hangot.

Szeretnék találni egy hasonló dobot, vagy legalább tudni, hogy mi van a belsejében, mert nem akarok zsákbamacska műveletet végrehajtani dob vásárlásokkal. Erre kellene nekem ötlet.

Legyetek szívesek elolvasni a regényem, mielőtt írtok. Köszönöm.

2017. szept. 13. 01:04
 7/22 A kérdező kommentje:

Ő egy magyar dízel subis. Face-n beszélgettem vele és nála is maradt a szűrő + ez az adott dob. Tehát hasonló dob kellene nekem, vagy egy jó ötlet.

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=BSgOoI12itU

2017. szept. 13. 01:07
 8/22 anonim ***** válasza:
Regény ide vagy oda,egy diesel subaru nevetség tárgyát képezi,nemvéletlen hogy egyet sem adtak el belőle Magyarországon,nemtudom Te hol lőted de aki rábeszélt annak leharapnám az orrát.
2017. szept. 13. 06:39
 9/22 anonim ***** válasza:

[link]

Addig sózd rá valakire amíg még megy

2017. szept. 13. 06:44
 10/22 A kérdező kommentje:

húha...nem csoda hogy itt tart az ország, ha a kommentelők közül egyik sem tud olvasni.

Egyedül az első kommentelő normális, a többi vagy gyerek, vagy buta mint a tök.

Nevetséges...

2017. szept. 14. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!