Miért nincs szép boxer bubu hangja a subarumnak?
Adott egy dízel boxer imprezám. Tudom, fúj dízel meg motorhibás stb...már nem az:)
A lényeg, hogy rengeteg videók vannak fent youtube-on, hogy kihozták belőle a szép bubu hangot. Állítólag csak a Remus serefg5300 típusú sportdobbal lehet.
A történet a következő. Elvittem kipufogóshoz, hogy tegyen fel egy sportdobot. A középdobot levették és feltettek egy paragi-t a végére. Az autónak még mindig gyári hangja volt. Amikor a részecskeszűrő regenerált, akkor szépen elkezdett bubuzni, de amikor befejezte, visszaállt alapra. Így hát azt javasolták, hogy a részecskeszűrőt offoltassam ki, mert nem engedi át a hangot és az folytja le.
Oké...mivel volt nekem még otthon egy üres szűrőm, kicseréltem és kiírattam a szoftverből.
Ezután sem lett hangja...visszavittem a kipufogóshoz, hogy akkor most mi van. Leszedte a végdobot is és egyenes cső ment a helyére. Tehát most már nyitott rendszer. Kb 10%-al nőtt a hangja és brutál doboz hangja van. Egyedül a turbót hallani.
Így most mi a teendő? Valakinek valami ötlete? Próbáljam meg a leg-leg-legnagyobb hangú dobot feltenni ami létezik, vagy itt valami más turpisság van?
Az a helyzet, hogy azzal az adott remus dobbal, részecskeszűrővel is bubu-zik és szép hangja van. Vennék, de már évek óta nem gyártják és nem árulnak sehol.
Mi legyen a kövi lépés? Mindent vissza gyárira?
Légyszíves trollok ne írjanak.
Apuka gyorsan add el és vegyél egy wrx-et
Lesz ott olyan bubu hogy beszarsz.
Vennék én wrx-et, de majdnem dupla árban megy ugyanezzel a kasztnival. Más típus meg nem igazán tetszik. És sok macera is van vele.
A kérdésre adjátok a választ, köszönöm
Euro4-es, de fél éve kaptam egy új javított motort. Az újat úgy értem, hogy garanciába adott a subaru.
Youtube-on rengeteg videó van dízel boxer-ből, hogy egy sima remus serefg5300 típusú dobot raktak rá. Úgy tudom, hogy ezt kifejezetten dízel subarura gyártották régen, amivel szűrő-vel is el lehet érni a kívánt hangot.
Szeretnék találni egy hasonló dobot, vagy legalább tudni, hogy mi van a belsejében, mert nem akarok zsákbamacska műveletet végrehajtani dob vásárlásokkal. Erre kellene nekem ötlet.
Legyetek szívesek elolvasni a regényem, mielőtt írtok. Köszönöm.
Ő egy magyar dízel subis. Face-n beszélgettem vele és nála is maradt a szűrő + ez az adott dob. Tehát hasonló dob kellene nekem, vagy egy jó ötlet.
Link:
húha...nem csoda hogy itt tart az ország, ha a kommentelők közül egyik sem tud olvasni.
Egyedül az első kommentelő normális, a többi vagy gyerek, vagy buta mint a tök.
Nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!