A szomszédunk állandóan a mi bejárónknál parkol, a hócipőm tele van már, hogy csak a "becsöngetünk, az öreg lassan kimászik, kocsival eláll" félóra után tudunk beállni a garázsba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rendőrség nélküli megoldást szeretnénk.2017. szept. 11. 13:05
11/13 anonim válasza:
Ha jogilag van rá lehetőség, akkor a ti beállótokra telepíteni kell parkolásgátlót.
Kérvényezni valószínűleg az út fenntatójától tudjátok.
12/13 anonim válasza:
Berúgod neki az egyik ajtón a lemezt, esetleg betöröd a szélvédőt, szerintem többet nem fog odaállni. :)
13/13 anonim válasza:
még egyet tudsz csinálni. körbeállod, hogy sehová ne tudjon vele menni, azt akkor pampoghat. én ezt csináltam itt a szomszéddal, egy cirkuszt megért, azóta nem áll oda, ahová tilos. Este hazajöttem, látom ott áll a bejárati ajtó előtt, ott tilos állni. mivel csak egy irányba lehet oda be és kijönni, én meg beálltam az útba mögé. Reggel 5:30-kor csengetnek, már vártam. Obégat, hogy neki 6-ra kell menni dolgozni, és hogy rendőrt fog hívni. Mondom neki szuper, ott tilos állni, és hívjon nyugodtan :D Azt fenyeget, hogyha mégegyszer előfordul elviteti az autót. Én meg mondom neki, ha ez mégegyszer előfordul egy bazi nagy sörösüveg landol majd az autódon a harmadikról. Azóta nem áll ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!