Mit tudok tenni, ha a párom állandóan felidegesít vezetés közben?
Tök egyenes úton satufék.
Hirtelen bekanyarodás utcákba.
Nehéz...
Ezeket már próbáltam, sajnos egyik se vált be.
Nem tudok figyelni a vezetésre, így nem biztonságos vezetni, ezt a tudtára is adtam. Úgy veszekszünk néha, mint a spanyolok.
Pedig tényleg nem kell más : "jó,buszjegyet vegyél ,és ott talizunk.Vagy ha tudsz változtatni magadon akkor jöhetsz"
Ennél több nem kell...
Én drága ismerősömmel szoktam így lenni,mert 1 helyen dolgozunk arra lakik amerre megyek ,és "elviszlek ,ha úgy van".Megbeszélünk valamit : pl : 7.30,aha ...Én lehet 7.30-ra ott vagyok ő úgy 10 perc múlva "mindjárt indulok" ,szal úgy negyed óra 20 perceket várogatni,amikor én teszek szivességet :) Ez főleg -20ban volt szép.
megmondtam,nem izgat én elmegyek.
Én igen,a szeme előtt gurultam többször el.
Egyszer, amikor direkt felidegesit, szep nyugodtan allj meg, es a leheto legtermeszetesebb hangodon kerd meg, hogy szalljon ki. Ott, akkor, azonnal. Addig ne menj tovabb, amig ki nem szall.
Ezt maximum 2x eljatszod, es megtanulja.
Én 10 éve vezetek. Férjem meg 15. Ő mindig is jobban vezetett mint én. Teljesen más a vezetési stílusunk. De a 12 év alatt elértem, hogy ha mellettem ül, ne szóljon egy szót se. Tudom, hogy nem tettszik neki, ahogy én vezetek, de ha a kezemben a kormány, akkor ne dumáljon bele. Ennyi. (12 éve vagyunk együtt)
Ezt előre beszéld meg vele, hogy ne szóljon egy szót sem, amíg vezetsz.
Ha mégis megteszi, két dolgot tehetsz:
1. Maxra tekered a magnón a hangerőt, hogy ne halld, vagy
2. Satuzol (bárhol vagytok), és közlöd, hogy innentől kiszáll, és gyalogol (vagy helycsere, és ő vezet- de ezzel megadod magad neki).
Ez attól függ, hogy mivel idegesít fel.
Ha veszélyesen vezetsz és tanácsokat ad, hogy hogyan kéne vezetned, akkor lehet hogy érdemes lenne megfogadnod a tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!