Miért van az, hogy vezetés közben állandóan kellemetlen helyzetbe kerülök?
Lassan 1 éve van jogsim, de vegyünk egy mai példát. Vasúti átjáró 30-as tábla. Fekete audi állt az út szélén, sofőr bent. Megijedtem, hogy mérnek belőle vagy valami és teljesen zavarba jöttem és kicsit többel mentem mint 30. A másik pedig már az volt mikor átmentem az átjárón és 30 méterrel később belenéztem a visszapillantóba és láttam, hogy csukódik le a sorompó. Most pedig azon kattog az agya, hogy mi van ha mértek és még piroson is átmentem... Teljesen sokkba kerültem az audi miatt és nem emlékszem, hogy piroson mentem-e át. De nem hiszem, hogy ez volt vagyis remélem nem mert akkor a velem utazó barátaim szóltak volna.
Azt sem szeretem ahogy a szembejövő autósok nagy része úgy néz mintha kiakarna nézni engem a kocsiból vagy valami. Mintha még nem láttak volna embert vezetni.
Én már akkor izgulnék ha lakott területen mondjuk 55-el mennék és láttak. Haveromék meg 190-el autópályán sem izgulnak és utána se törődnek vele, hogy mi van ha lekapták őket.
Miért van ez?
Ha ez egy év után gond, lehet nem kéne autót vezetned. Nálam ez kb. egy hónapig állt fent. Meg a legtöbb embernél, ez a normális.
De, amit te csinálsz az már nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!