Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennétek így egy autót?

Megvennétek így egy autót?

Figyelt kérdés
Azzal kezdem, hogy nő vagyok, nagyon nem értek az autókhoz. Kinéztem egy egy gyönyörű 11 éves Hondát, én csak annyit látok, hogy kívül nincs rajta semmi sérülés, belül is szép, kopás mentes, nagyon jól néz ki, a motort beindítottuk, nem volt gáz indításnál, az alját megnéztük, nincs szétrohadva. Viszont ismerőseim azt mondják, mivel nem értek hozzá, nézessem át szerelővel. De nem hiszem hogy engednék elvinni, mivel még kipróbálni se tudtam, azt mondták hétvégén nem nagyon szokták kivinni a kocsikat, és amúgy is fél óra volt csak zárásig. Volt ott vagy 500 kocsi, és sok vevő. Ragaszkodjak hozzá, hogy el akarom vinni szerelőhöz, vagy vegyem meg így, mert látszólag semmi baja, és japán gyártású honda, eleve nagyon megbízható autó..?
2017. szept. 10. 08:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos olyan ismerősöm aki ért is hozzá és el is tudna jönni..
2017. szept. 10. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előzőekhez.

Amit nem engednek megnézetni, függetlenül attól, hogy mehetsz-e vele egy kört, akkor az sejtet valamit. Semmiképp ne vedd meg, lutri lesz. Lehet, hogy kifogod a tutit, de az is, hogy nagyon megbánod.

Persze 11 éves kocsiknál mindig lesz valami, ez tény, de akkor se mindegy, hogy mennyit kell rákölteni.

2017. szept. 10. 10:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen énis így gondolom
2017. szept. 10. 11:30
 14/17 anonim ***** válasza:

A Maxx autóval nem árt vigyázni, szinte csak Olaszból behozott autókkal (időnként törötekkel is) dolgoznak és egyszer megpróbáltak olyan autót rámsózni friss műszakival, amin 4 különböző márkájú gumi volt!! Kérdeztem ezt, hogy? Erre azt mondták az nem gond műszakin... (nekik)

Ha annyira nem engedi elvinni, hogy átnézzék vásárlás előtt (az autóklub ott van a telepük mellett, odáig legalább elengedhetné), akkor hagyni kell a francba őket.

2017. szept. 10. 14:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Az lesz. Holnap felhívjuk hogy el akarjuk vinni szervizbe átnézetni. Kíváncsi vagyok mit mondanak majd.
2017. szept. 10. 18:08
 16/17 10 deka farhát ***** válasza:
Ha nem engedik továbbra sem, akkor vegyél egy nagy levegőt, és mondd meg nekik a telefonba, hogy keressenek más pancsert helyetted.
2017. szept. 10. 21:35
 17/17 A kérdező kommentje:
:D
2017. szept. 11. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!