Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Visszakaphatom-e a pénzemet...

Visszakaphatom-e a pénzemet autótötlesztés közben?

Figyelt kérdés
Nagybátyám vett egy autót részletre, a bank fele. Kettő hónap után megállapodzunk, hogy én fizetem, amikor lejár, akkor átadja az autót nekem s rákerül a nevemre. 1,5 milliót fizettem ki eddig, még 500 ezer van hátra. Viszont egyre elviselhetetlenebb a nagybátyám, undorító dolgokkal hív, fenyeget. Egybe nincs 500 ezer forintom. Hava 50 körül fizetek. Vissza lehet-e követelni valami úton-módon az eddig befizetett összeget? Van-e rá esély, hogy vissza is kapom?
2017. szept. 8. 11:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szo nincs errol. A torlesztot fizeti mas. Ezt a bank, illetve alighanem lizingceg soha nem nézi.
2017. szept. 8. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze nem nézi de probléma esetén lsd most hivatkozik rá ne félj...
2017. szept. 8. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Mire hivatkozik?? Milyen problema esetén? Fizetve van a reszlet. Ha egy hitelnel nem fizetnek, akkor a kezesek jonnek. Ha nincs, akkor viszik a kocsit, hazat.
2017. szept. 8. 17:38
 14/15 A kérdező kommentje:
12-es miért hazudsz? Nem használom az autót. A rokonok igen csak hamar rájött, hogy nem bírja fizetni a törlesztőket. Nekem jogosítványom sincs... Jó lenne, ha nem kevernéd a szart!
2017. szept. 9. 08:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Tehát te csak fizetsz egy autót amit nem is te használsz?! Te egy igazi balek vagy öcsém :D
2017. szept. 9. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!