Ha megváltom a jegyem egy ötórás vonatútra, felszállok, és egy óra múlva kapok egy telefont, hogy haza kell mennem, leszállok, akkor visszakaphatom a jegy árát?
Akkor ha nem haragszotok, leírom a megoldást, mert az utolsón kívül mindenki csak okoskodott.
Ilyenkor annyi a teendő, hogy ha ahol leszállnál nincs jegykiadás, akkor a kalauztól kérsz egy igazolást arról, hogy az utazásodat XY állomáson megszakítod, és a továbbutazásról lemondasz. Ha van jegykiadás a leszállási állomáson akkor ezt nem a vonton hanem az állomáson a jegypénztár vagy a forgalmista adja ki.
Az igazolással elviszed a jegyed egy pénztárhoz, ahol kezelési költség levonása mellett visszafizetik a maradék összeget.
Köszönöm, kedves utolsó, én is valami ilyesmit gondoltam méltányosnak, csak nem tudtam, tényleg így van-e.
Ami meg a pizzát illeti, azt betehetem a szatyromba, és magammal vihetem, ha nincs időm megenni, azon kívül nem kerül egynapi fizetésembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!