Egy szűk helyre próbáltam beállni, ahová az autóm bal orra nem fért be ezért visszatolattam és atmentem egy másik helyre. Amikor hazaértem láttam hogy a jobb oldala meg van húzva. Azt hittem hogy tökön szurom magam. Szóval mi most a teendő. Még a verdara sem emlékszem, hogy mi állhatott a jobb oldalon.
Ha nem volt kamera, esetleg valaki tanu aki a másik autóst tájékoztatta úgy kb semmi nem lesz. Ha volt kamera, a másik autó értékes (nem egy cigózsiguli) a tulaj rendőrrel kikéretheti, megkerestethet. Ekkor kifizetteti veled a fényezést, a rendőrségi melót is azt annyi.
2017. szept. 8. 09:10
3/11 anonim válasza:
Hát ez szar ügy. Rajtad áll, mennyire vagy lelkiismeretes. Volt kamera a helyszínen? Vissza lehetne menni visszanézetni a felvételt. Én ezt csinálnám. Ha nem volt, akkor meg nem tudom.. Bp amúgy?
2017. szept. 8. 09:10
4/11 anonim válasza:
Csak akkor vetted észre, amikor vissza mentél. Közben nem érezted? Ilyet, hogy nem lehet nem észre venni azonnal, közben? Figyelj, inkább a te autódat húzták meg, erre nem gondoltál?
2017. szept. 8. 09:31
5/11 anonim válasza:
Ha te húztál meg valakit, azt nem lehet nem észrevenni. Valószínűbb, hogy téged húztak meg.
2017. szept. 8. 09:33
6/11 anonim válasza:
Egy icipici horzsolás is 2 autó között már nagy hanggal jár, plusz lelassitja, vagy megállitja az autót, úgyhogy azt észrevetted volna, főleg ha figyelsz is.
2017. szept. 8. 09:39
7/11 A kérdező kommentje:
Ez egy 150 lóerős, jól hangszigetelt mazda6 os. Ez akkor is kiáll, ha egy tank van mögötte. Ha hallottam volna valamit nyilván hagyok egy névjegyet, de nem így volt.
2017. szept. 8. 09:44
8/11 anonim válasza:
Ne tetézd még nagyobb hülyeségekkel. Nem kell össze zagyválni ennyi marhaságot.
Tök mindegy hány lóerős , meg hang szigetelt, ha össze akadsz másikkal azt észre kell venned.
2017. szept. 8. 10:41
9/11 anonim válasza:
Én egy 500le-s scaniával húztam meg tolatás közben egy teherautót, ami vagy 16m-re volt mögöttem, észre vettem! Pedig ez akkor is kiáll ha egy Mazda6 van mögötte 150le-vel!
Ez a nem vettem észre max valami nagyon idióta sofőr dumája lehet.
2017. szept. 8. 10:50
10/11 anonim válasza:
hidd el, mindegy miben ulsz, ha nekimesz valakinek (vagy te neked mennek) erezni fogod
pl. ulj be a kocsiba, huzd fel az ablakokat es kerd meg anyut hogy nyissa ki majd ovatosan csukja le a csomagtartot
bentrol neked ugy fog erzodni, mintha anyu lequrta volna izombol a csomitartot, meg akkor is ha finoman csukta le
szoval barkinek mesz neki megha csak finoman is, bentrol eszre fogod venni
ha nem vettel eszre semmit, akkor az azert tortent, mert nem voltal a kocsiban amikor megtortent
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!