Meghúztam a garázsba az autónkat. Szerintetek ezek után vezessek?
Egy Ford Fiestát húztam meg garázsba parkolásnál, a sárvédő lett picit karcos, de ez lényegtelen. Képes voltam bal oldalt nem látni, hogy közel a fal. Pedig láttam, hogy közel van a tükör, megálltam és tolattam, akkor sikerült meghúzni, meg a felnit is.Járókelők jól ki is röhögtek, gondolom azért mert egy ilyen pici autóval nem voltam képes beállni egy garázskapun.
Eddig se volt sok önbizalmam, nem szerettem vezetni, nem rég kezdett jönni az önbizalom, most meg már egyáltalán nincs.
Vegyük úgy mintha szülők lennétek és a gyermeketek meghúzta volna a kocsit. Engednétek? Szüleimnek még nem nagyon mondtam meg. Mondjuk azt, hogy nem volt rá lehetőség.
Ja és a kocsit nem rég festettük újra, szép, gyönyörű lett. Nem nagyon látszik, de mégis megtörtént.
Kérdés : ha látod,hogy közel van,és látod,hogy nem megy el akkor minek erőlteted?xd
Simán tükör az egész :D
Mindenkivel megesik, több éves rutinnal is belefut az ember ilyesmibe.
Szűkebb garázskapura nagyobb ívben fordulunk rá, úgy, hogy amikor a két tükör a kapuhoz ér, teljesen szemben legyél a bejárattal. Főleg nagyobb autóval fontos ez, mert az konkrétan nem fér be másképp. Aki nem csinálta még sokat, annak nem evidens. Ettől még nem vagy alapból béna, csak nincs gyakorlatod. De ha megfutamodsz, nem is lesz.
A járókelő azért van, hogy röhögjön. Én is röhögtem volna, pedig én még vezetni sem tudok. Ez van, emberek vagyunk. Időnként elkúrunk valamit, időnként meg röhögünk azon, ahogy a másik elkúrja.
Az autó azért van, hogy használják. Ha használják, akkor kopik. Nem várható, hogy egy kezdő sofőr úgy érezze az autót, mint egy tapasztalt. Inkább így tanuld meg, hol az autó vége, mint hogy nekilökj egy bringást egy fának előzés közben.
Egyébként javaslom, hogy inkább mondd meg mielőbb, mert a karcolás így is, úgy is ott lesz, a sunnyogás viszont csak ront a helyzeten.
LOL, azt írod a kérdésben, hogy nem szeretsz vezetni, de C-s jogsit akarsz. Totál hibbant vagy , vagy ez csak egy kamu kérdés. Vagy a kommentjeid hazugságok. Hivatásos jogsinál kb az alap az, hogy imádsz vezetni, mert évi 12-150 ezer km-t kell lenyomni, néha oylan szűk helyken, ahova személyautóval se mernének néhányan bemenni.
De egyébként az, hogy meghúztad a kocsidat nem kizáró ok. Hivatásosként is van, hogy a kamiont/buszt padkázom meg mert úgy skerül. Azt viszont komolyan mondom, hogy ha nem szeretsz vezetni, akkor ne is gondolkozz nagy kategórián, mert csak szenvedés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!