Meghúztam a garázsba az autónkat. Szerintetek ezek után vezessek?
Egy Ford Fiestát húztam meg garázsba parkolásnál, a sárvédő lett picit karcos, de ez lényegtelen. Képes voltam bal oldalt nem látni, hogy közel a fal. Pedig láttam, hogy közel van a tükör, megálltam és tolattam, akkor sikerült meghúzni, meg a felnit is.Járókelők jól ki is röhögtek, gondolom azért mert egy ilyen pici autóval nem voltam képes beállni egy garázskapun.
Eddig se volt sok önbizalmam, nem szerettem vezetni, nem rég kezdett jönni az önbizalom, most meg már egyáltalán nincs.
Vegyük úgy mintha szülők lennétek és a gyermeketek meghúzta volna a kocsit. Engednétek? Szüleimnek még nem nagyon mondtam meg. Mondjuk azt, hogy nem volt rá lehetőség.
Ja és a kocsit nem rég festettük újra, szép, gyönyörű lett. Nem nagyon látszik, de mégis megtörtént.
Teljesen kezdőként én hányszor meghúztam a kocsit. :D Karcoltam össze faággal, volt hogy az árokba betolattam, úgy kellett kitolni, egyszer meg egy oszlopnak mentem neki, amikor lendülettel akartam beállni. :D Mondjuk utóbbinál már javítani kellett a kocsit.
Ilyen előfordul. Ma már nyilván én se csinálok ilyeneket, jobban odafigyelek.
Egyszer apám meg is jegyezte egy ilyen bénázásnál, hogy ezért nem kell kezdő sofőröknek új autót venni. :D
Igazából gyakorlás kérdése az egész. Minél többet vezetsz, annál inkább érezni fogod a kocsit, annál inkább tudni fogod hol a széle stb. Azért azt tudom neked ajánlani, hogy parkolást, beállást mindig lassan csináld. Én se szoktam lendületből csinálni. Ha lassan csinálod még van esélyed időben korrigálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!