Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meghúztam a garázsba az...

Meghúztam a garázsba az autónkat. Szerintetek ezek után vezessek?

Figyelt kérdés

Egy Ford Fiestát húztam meg garázsba parkolásnál, a sárvédő lett picit karcos, de ez lényegtelen. Képes voltam bal oldalt nem látni, hogy közel a fal. Pedig láttam, hogy közel van a tükör, megálltam és tolattam, akkor sikerült meghúzni, meg a felnit is.Járókelők jól ki is röhögtek, gondolom azért mert egy ilyen pici autóval nem voltam képes beállni egy garázskapun.

Eddig se volt sok önbizalmam, nem szerettem vezetni, nem rég kezdett jönni az önbizalom, most meg már egyáltalán nincs.

Vegyük úgy mintha szülők lennétek és a gyermeketek meghúzta volna a kocsit. Engednétek? Szüleimnek még nem nagyon mondtam meg. Mondjuk azt, hogy nem volt rá lehetőség.

Ja és a kocsit nem rég festettük újra, szép, gyönyörű lett. Nem nagyon látszik, de mégis megtörtént.

2017. jún. 1. 11:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Persze, addig nem is míg nem volt önbizalmam, talán belefásultam régebben a csak városi vezetésbe.. de már úgy gondoltam, hogy megy és csak én húztam le magam, erre kiderült, hogy nem, vagy belefér... nem tudom. De viszont nagyon türelmes vagyok, viszont ha engem enged ki valaki akkor kapkodok, mert nem akarok visszaélni a helyzettel és kedvességével.
2017. jún. 1. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Teljesen kezdőként én hányszor meghúztam a kocsit. :D Karcoltam össze faággal, volt hogy az árokba betolattam, úgy kellett kitolni, egyszer meg egy oszlopnak mentem neki, amikor lendülettel akartam beállni. :D Mondjuk utóbbinál már javítani kellett a kocsit.

Ilyen előfordul. Ma már nyilván én se csinálok ilyeneket, jobban odafigyelek.

Egyszer apám meg is jegyezte egy ilyen bénázásnál, hogy ezért nem kell kezdő sofőröknek új autót venni. :D

Igazából gyakorlás kérdése az egész. Minél többet vezetsz, annál inkább érezni fogod a kocsit, annál inkább tudni fogod hol a széle stb. Azért azt tudom neked ajánlani, hogy parkolást, beállást mindig lassan csináld. Én se szoktam lendületből csinálni. Ha lassan csinálod még van esélyed időben korrigálni.

2017. jún. 1. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem van egy kis ellentmondás a történetben. 1,5 év alatt levezettél 20000 km-t, errefel egy tolatásnál látod, hogy nem fér el a kocsi bal oldala, de te azért tovább tolatsz. Itt valami nem kerek.
2017. jún. 1. 17:31
 14/15 A kérdező kommentje:
nem tolatás, elörefele mentem, láttam ,hogy a tükör nem fér el, tolattam és púff sárvédő első kerék beszorult, és ennyi. Én is értetlenül állok a dolgok mögött.
2017. jún. 1. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj belőle nagy ügyet. Az autót meg lehet csináltatni és újra szép lesz. Rengetegen húzzák meg a kocsikat úgy, hogy már vagy 30 éve vezetnek. Ezért az egy bakid miatt ne menjen el a kedved a vezetéstől, hidd el nem nagy ügy. Megtörtént, tanultál belőle és legközelebb figyelmesebb leszel. Egy éve én az ÚJ autónkat húztam meg a garázsba tolatásnál, megcsináltattuk kutya baja, DE azóta százszor jobban figyelek minden beállásnál.
2017. jún. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!