Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtartanátok vagy 1-2 év...

Megtartanátok vagy 1-2 év után eladnátok?

Figyelt kérdés

Igazàból én megtartàs mellett maradnék. 2003 as 1.6 8 szelepes motorral szerelt Bora. Cseréltem nagyon sok dolgot. Pl hàtsó féknyereg, féktàrcsa+ betét, fékkötél, elsö szilentek gömbfejek. 2 küszöb kompletten cserélve, ajtópanelek újra szigetelve, beàzàs miatt stb... Màr csak 1- 2 esztétikai hiba van. Pl motorhàztető kavics felverődés, tetőn lakk kopàs+ klìma javitàs. Motor jól fogyaszt, szépen húz a 101 paci is.

Ti megtartanàtok vagy inkàbb egy újabbat vennétek? Attól félek hogy az se lenne jobb, sőt az újabbak még hamarabb" megkotlanak" turbó kettős tömegű stb. Sima szìvó benzin màr ritkàbb az újabb évjàratoknàl...

#benzin #Vw bora 1.6
2017. szept. 7. 21:38
 1/7 anonim válasza:

Én már eladnám és igényektől függően vennék új autót.

A bora még sem egy passat, amit még el lehet adni, a tiédet meg ha jövőre nem adod el utána már nem is érdemes inkább használd amíg nincs vele nagy gond, utána meg leadod vasnak.

Az autó olyan mint a mobiltelefon hiába, a technika fejlődik, és elkerülhetetlen lesz hogy beadja az ember a derekát, más különben bérletet vált és jár busszal.

Annak idején a Lada, Skoda tulajok fellengzősen mondták hogy amíg magam csinálok rajta mindent addig nincs gond, csak most már egy olcsó japán autó többet ér a klímával, elektromos ablakkal, mint a szerelgetés.

Ezért nem is látni már régi autókat 50-es korosztálynál sem, max versenyeken szerepelnek átalakítva.

2017. szept. 7. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen ,de nem mibden màrkànàl jött el a fejlődés pl beleülsz egy új renaultba kb. A fedélzeti meg még pàr apróság amivel többet tud. 1300 kg hoz hozzàillesztenek egy 1.6 os 110 Le körüli motort. A bora ettől jobban megy! Passat szóba se jöhet. Dràga fentartàs, egyedül méretben jobb amúgy kényesebb! BMW vagy Merciket néztem kb 2005- 2007 között ez az ami mehfizethető lenne. Érdemes lenne ezekre lecserélni mondjuk sorhat E60 ra vagy v6 mercire?
2017. szept. 7. 22:01
 3/7 anonim válasza:
A bmw reálisabb választás lenne, a mercedes alkatrészek drágábbak lehetnek, és a v6 is több szakértelmet igényel szervizelésnél is
2017. szept. 7. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Mercedes! Ha oda figyelsz rá nem kell venned drága alkatrészeket :)
2017. szept. 7. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Drága a Passat ezért BMW-t meg Merciket nézegetsz? Komolyan?

Én megtartanám a helyrepofozott Borát, mert bármit veszel, az zsákbamacska lesz (lehet, hogy gatyád rámegy, de lehet, hogy nem), így viszont van egy jó és megbízható autód.

2017. szept. 8. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Én megtartanám egy ideig. De csak azért, mert most is 1.6-os autóm van, és nagyobbat szeretnék egyszer. Nekem a rozsdával és a felszereltséggel nincs gondom, csak az erővel. Tök jól megy ez is, de azért autóbolondként el tudnék viselni egy turbós benzinest.

Az eladással viszont lennének gondjaim, mert amúgy nagyon szeretem az autót, és nehezen válnék meg tőle, és pont attól félek, amit mások írtak itt, hogy ezután bármi zsákbamacska lenne. Azért az első tulajtól, 110 ezer km-rel vett(2004-es) autómat meg kell becsülni.

2017. szept. 8. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért is adnád el? Nemrég boritottál bele egy rakás pénzt, ilyenkor nem szabad eladni. Főleg ha megvagy elégedve vele. A Bora szerintem egy jól öregedő autó, mai szemmel nézve sem néz ki csúnyán, ez részben a visszafogottságának köszönhető. Értékben már nagyon keveset ér, ha nekem most ilyen autóm lenne (sokkal drágább van), el sem adnám soha, megtartanám akkor is, ha újabbat vennék mellé.
2017. szept. 8. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!