Egy autót miért úgy gyártanak, hogy gyorsabban képes menni, mint amennyivel a KRESZ szerint lehetne?
Te most azt akarod mondani, hogy a 88-cal közlekedő autót 90-nel előzzem meg? Az aztán rohadt biztonságos. Ha azt akarod, hogy magadat, és a szembejövőt is megöld, nyugodtan csináld így.
# 21 és Elek:
A 88-cal közlekedő rendőrt mennyivel szoktátok megelőzni?
Én azokról beszéltem akik pont hogy a szembejövőt veszélyeztetik. Ha nem tudja felmérni a terepet akkor ne előzzön.
Nem igazán fordult elő hogy lakott területen kívül a rendőr feltartott volna, de ha meglátom belassítok, 100-zal utolérem, megelőzöm és eltávolodok tőle, utána lehet menni tovább.
"mert már engem is, meg láttam ahogy másokat is majdnem elütöttek, mert éppen tövig nyomták a gázpedált."
Az autópályán mászkáltál a járdán? Nem? A városban? Akkor most kérlek áruld el, hogy a városban mire mennél vele, ha 130-ra lennének lekorlátozva az autók??
KOMOLYAN ÉRDEKEL, kérlek válaszolj erre.
Amúgy meg:
- a gyártónak semmi köze x ország szabályaihoz, ő olyan autót gyárt amilyet akar, a szabályok betartása a hatóság dolga, az autógyár meg nem hatóság
- senki nem korlátoz engem abban, hogy fogjam a kocsimat, és kimenjek Németországba, ahol mehetek akár 250-nel is, ha azt látom jónak és képes vagyok rá - milyen jogon korlátozna az autógyártó egy olyan helyen, ahol hatósági korlátozás nincs?
- tudom, hihetetlen, de vannak emberek, akik kimennek pályára a kocsijukkal, és meghajtják.. szép is lenne, ha 130 lenne a maximum sebesség ehhez...
Miért nem gyártanak olyan cipőt, amiben a kérdező csak a zöld jelzésnél tud lelépni a járdáról? Amiben nem tud rálépni egy kerékpárútra. Ami csak és kizárólag kijelölt gyalogátkelőhelyen, vagy ennek hiányában az utcasarok meghosszabbított vonalában engedi kizárólag 90 fokban keresztezni az úttesetet.
Amivel nem lehet fűre lépni, kizárólag a lehető legcélszerűtlenebb vonalvezetésű gyalogutakat lehet használni.
Kb. ennyire értelmes a kérdésed, kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!