Hány éves koromtól vizsgázhatok kreszből?
Figyelt kérdés
Ugye ha meg akarok tanulni vezetni, akkor kell tanulnom kreszt majd vizsgázni belőle, aztán egézségügy, ilyen-olyan fogások, mag milyen helyzetben mit kell tenni... aztán jön a gyakorlati vezetés. A vezetni 17 éves kortól lehet, de a kreszt, tehát az elméletet letehetném előbb?2017. aug. 29. 20:54
1/6 anonim válasza:
16 és fél évesen kezdheted a KRESZ-t, vizsgát 16 és 9 hónaposan tehetsz, forgalmi vizsgát pedig 17 évesen.
2/6 anonim válasza:
Milyen kategóriára gondolsz? A 17 évből kiindulva B-vel próbálkozol, bár könnyebb lenne, ha elárulnád, már ha nem titok.
Elméletből (nem csak KRESZ van benne) betöltött 16 év 9 hónap után lehet vizsgázni B kategória esetén.
3/6 A kérdező kommentje:
Most lettem júniusban 16 és érdekelt mikor tanulhatom meg ezeket:) Ha így van, akkor megvalósul amit szeretnék, még nyár kezdete előtt szeretnék levizsgázni az elméleti dolgokból, hogy aztán a vezetésre koncentrálhassak a szünetben. Igen B-vel próbálkozom majd.
2017. aug. 29. 21:18
5/6 anonim válasza:
16 és fél évesen beiratkozhatsz.Tehetsz elsősegély vizsgát.
3 hónappal 17 éves korod előtt tehetsz KRESZ vizsgát.Én nem nagy erőfeszítéssel 72/75 pontot értem el úgy hogy júl 7-én kezdtem augusztus 22-én vizsgáztam is.
Vezetést kezdhetsz KRESZ után DE nem közúton.Az oktatóm nekem ezt mondta.Ettől függetlenül szeptemberbe(2 hónappal 17 betöltése előtt)tanuló pályán lehet menni oktatóval.
6/6 anonim válasza:
Bocs,nem törvényszerű szeptemberbe,csak én mehetek szeptemberbe tanulópályán,de forgalomban nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!