Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,5 tonnás benzines autónál...

1,5 tonnás benzines autónál 150 lóerő kényelmes?

Figyelt kérdés

1455 kg saját, és 1955 kg össztömeg.

Nem versenyzésre kell, de szeretném ha azért megtudna indulni.

2017. szept. 2. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Általában a 100le/1000Kg arányt szoktuk mondani átlagosnak. Szóval átlagos.
2017. szept. 3. 12:31
 12/17 A kérdező kommentje:

"Arra van a váltó hogy visszarakaod 2. 3.-ba és akkor megy."

Meg fogyaszt is.Bár az a legkevesebb, mert nem egészen életszerű amit írtál...volt 1.0 Swiften, azt is visszaraktam 2-3-ba és 10 másodpercenként gyorsult 30 km/h-t :D

Magyarul nem ment.

2017. szept. 3. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha teljesítmény kell akkor van fogyasztás, a kettő együtt esetleg csak egy dízel motor tudja, bár itt jelenleg csak tapogatózunk a sötétben mert csak egy súlyadatot tudunk és egy maximális lóerőt az egyiket X fordulaton a másikat Y fordulaton.

"Meg fogyaszt is.Bár az a legkevesebb, mert nem egészen életszerű amit írtál...volt 1.0 Swiften, azt is visszaraktam 2-3-ba és 10 másodpercenként gyorsult 30 km/h-t :D

Magyarul nem ment."

Nyugi egy 1.3-as swiftet nem fogsz vele legyorsulni.

2017. szept. 3. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
És szerinted egy erősebb autó, aminél nem kell visszaváltani, nem ugyanúgy sok benzint fog fogyasztani emelkedőn? Sőt, még többet, mint a gyengébb autó visszaváltáskor.
2017. szept. 3. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
#7, ez embertől függ. Van, aki odafigyel, és nem büntetik meg, ezek szerint te közéjük tartozol. Én viszont már harmadszorra kapok azért bírságot, mert nem figyeltem, mert például beszélgettem a mellettem ülővel, ezért csak egy kicsit lejjebb nyomódott a jobb lábam, a 300 ló pedig tette is a dolgát, észrevétlenül egy huszassal feljebb ment a sebesség, ami egy harmincassal könnyebbé is tette a tárcám. Gyengébb autóval ez nem történik meg. Másrészt ha szereted az autókat, és egy V8-ast hajtasz, meglesz az a kényszer, hogy nyomjad neki.
2017. szept. 3. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:

" Másrészt ha szereted az autókat, és egy V8-ast hajtasz, meglesz az a kényszer, hogy nyomjad neki."

Meg is van, és néha adok is neki, de a germánok szerintem pszichológiai okokból odatették azt roh@dék mutatót, ami 30l-nél kiakad ilyenkor. :DDD

Valaki írta, hogy az erősebb többet is eszik. Igen, de nem annyival, hogy meg kellene tőle ijedni.

Kérdés, hogy mennyire érzi az ember az autót. Nem kell állandóan kihasználni a lovakat. Persze az első 200 ezer km-emben én is szerettem hallgatni az üvöltő motort, még ha épp csak 1.5 12 szelepe volt akkor is. Ez változik idővel talán.

Amit mondani akartam, hogy az adott V8-at amikor vettem. gondolkodtam kisebben, 2.8-ason ugyanabból a típusból. És meglepetésemre egy haver mondta, hogy a 2 literese 9 alatt nem állt meg.

Megvettem a V8-at, kísérletnek hazavittem 100-as tempóval, 9,5 lett a fogyasztás. Ha tolom neki max. 12-12,5, szerintem ugyanez a 2 literes is.

Viszont amire az enyém használhatatlan, az a város. Volt hogy télen csak a városban mentem ide-oda, 17l-en volt a fogyasztásmérő.

2017. szept. 3. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor mar En is Igaz csak Vacak 3.5L V6 200paci meg mit neki benzin, de Nekem varosban 12-vel bearte es kb 1400 kg.Ment ahogy kellet, utanfutot is huztam ami kb 1t volt megrakva de lehet tobb is. Sosem buntettek meg. Ha meg gazzal kusztettem varosba 15L kornyeke, kint a busban meg 10L Gazbol.

Menni ment, most egy "Teherautot" vezetek Toyota Hiace Megpakolva 2.2t es a 2.4L motor egy gyenge kacat, a valtoban mar lassan elfogy a 3. fokozat :) de ha ures akkor megy mint a kisangyal, csak olyan mar nem volt vagy jo 2 eve :) Vagyis 200 lo lehet sok is elsokereken mert nem tud betapadni, es 120 paci lehet keves hatson ha nehez mint a bun, igaz szinte lehetetlen szarazon megcsusztatni.

Vagyis ha nem versenyzesre kell nem fogod magad rosszul erezni, mert amit te emelkedonek hivsz azt en elfuseralt siksagnak, amit te dugonak hivsz azt en azt ejszaka kepes vagyok az autopalyan atelni, amit TE 150 pacinak erzel az fugg mindentol ami koruloted van illetve a TE szubijektiv Velemenyedtol.

Ki kell Probalni egy olyan jarmuvet es maris meglatod mit akarsz :)

2017. szept. 4. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!