Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menet közben megállt az autom...

Rolika1992 kérdése:

Menet közben megállt az autom motorja, az öninditó teker de a motor meg sem mozdul. Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Épp elözésben voltam mikor egyszercsak hirtelen leállt az autó. Félreálltam ráinditok de csak az inditómotor zug a motor meg sem mozdul mégcsak meg sem tekeri. Üzemanyag fullon elötte tankoltam, gyujtáskapcsolo egy honapja cserélve, akksi jó. Mi lehet a probléma? Mi szállhatott e igy egyik pillanatrol a másikra??

Válaszokat elöre is nagyon köszönöm.

2017. szept. 1. 23:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Veterán,te nagyon megvagy győződve a saját hülyeségedről..

Azonban akár a behúzómágnes,akár a bendix ment el szarni,NEM áll le tőle menet közben.

-Máskérdés hogy a kérdező elég furcsán pakolja egymásra a szavakat..

Nálam szakadt már el a szíj,menet közben állt le,tekert is az önindító,viszont olyan volt mintha kiszedték volna a gyertyákat,egyáltalán nemvolt a "szokásos" indítás hangja..

2017. szept. 2. 16:34
 12/19 veterán vas ***** válasza:

Tévedsz!

Nem vagyok meggyőződve semmiről, csak egy meglehetősen zavaros kérdésre próbáltam válaszolni, a tapasztalataim alapján. Ha tudsz jobb magyarázatot, a működő indítómotor és az álló főtengely összefüggéséről, írd meg.

Kíváncsi vagyok rá. ;)

2017. szept. 2. 23:04
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdező vélhetően azt sem tudja mi az hogy főtengely
2017. szept. 3. 11:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Az átlag autósnál szinte sosem esik meg, hogy előzés közben leáll az autó. Ilyesmi mindig csak az ilyen okostojásokkal történnek. És persze utána már be sem indul. Hát nem érdekes? :-)
2017. szept. 3. 12:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Tljes mértékben tudom mi a fötengely. Ha az eltörne hangja lenne. A kérdés pedig érthetö. Az indito motor inditásnál teker de a motort nem hajtja meg. Ezen mi az érthetetlen? Ha az akksi lenne akkor semmit nem csinálna. Ha nem lenne üzemanyag attol a motor is tekerne..
2017. szept. 4. 06:18
 16/19 anonim ***** válasza:

"Az indito motor inditásnál teker de a motort nem hajtja meg."

Oké, akkor tényleg bendix...

Azért majd írd le mi volt, most már kíváncsi vagyok.

2017. szept. 4. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Haggyukmár hogy egyszerre szart be a bendix meg a motor is...
2017. szept. 4. 14:07
 18/19 A kérdező kommentje:
Mindenképp megirom
2017. szept. 4. 15:05
 19/19 kriz20 válasza:
Mi lett a vége az ügynek ?
febr. 19. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!