Olajnyomás jelző ezt csinálja, mi történhetett?
Figyelt kérdés
Menet közben kigyulladt az olajnyomás jelző, megálltam, öntöttem bele, mert valóban elég kevés volt benne. (Nívó pálca alsó két rovátka. Elindultam, de a lámpa nem gyulladt ki, csak néha elaludt, max fél percre, majd ujra folyamatosan világított. Néha elkezdett szabálytalanul villogni is. Olajszint rendben van, a motornak nincs szokatlan hangja, a teljesítményen sem vettem észre semmit. A mérő lehet a gond?2017. aug. 18. 22:37
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat: Opel Corsa C (2003) benzin
2017. aug. 18. 22:38
2/6 crudy válasza:
Nem ismerem a tipus muszerfalat. Lehetseges h kulon mutatja az olajnyomast es az olajszintet?
3/6 A kérdező kommentje:
Csak ez az egy lámpa van rá tudtommal.
2017. aug. 18. 22:49
4/6 anonim válasza:
Az olajgomba szokott behalni rajtuk. Filléres tétel, gyorsan ki kell cserélni, mert ha nem szűnik meg a hiba, akkor komolyabb probléma is lehet!
5/6 A kérdező kommentje:
közlekedni gondolom nem érdemes vele addig sem. 70 kilométert mentem vele azóta..tudom, nem ajánlatos.
2017. aug. 18. 23:05
6/6 anonim válasza:
Ha nincs nyomásod, akkor hamar megsül úgy a motor, hogy ipari hulladéknak sem jó.Kb. 1 km.
Szóval valószínű gomba lesz, de elég bátorság ilyen állapotban 70km-t elmenni, és elemezgetni a motor hangját.
Én nem mertem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!