Tényleg ennyire érthetetlen ma egy autót vásárló ember itthon?
Sokáig kereskedtem autókkal. Egy barátom megkért, hogy segítsek neki kocsit keresni, hogy átnézzem a helyszínen, mi jó, mi nem, stb.
Találtam neki egy megbízható jó állapotú és még árban is megfelelő HRV Hondát.
Elmentem és megnéztem, majd elmentünk együtt, kipróbálta, tettszett neki.
Semmit nem ért az autókhoz, ezért segítettem neki. Találtam neki egy költségmentes kocsit elégedett volt vele. Eltelt egy hét és mondja ma, hogy háát majd még megnézeti egy haverjával a héten, meg elviszi szervízbe, hogy hátha találnak rajta valamit, amit mi ( inkább én:) ) nem vettünk észre.
Én 2 éve befejeztem az autók hordását kintről, nem véletlen. Erre most mit lehet mondani?
5# Parázik is, de ahogy ismerem idegesíti, hogy nem tud mibe belekötni :D Hátha megnyugtatják a Honda szervízben egy negyvenesért :D
6# Aztán olyankor mindenki hibás, csak az nem, aki megvette :D 1x én is vettem szerelemből autót fiatalon. 2 hónap alatt 600.000-et kellett ráköltenem :DD
7# Persze, de attól függ, hogy vállalati kézben van az adott autó és a válaszoló férje használja az autót, vagy ő a tulajdonos és a használó is. Amúgy tényleg horror áron dolgoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!