Ha kipróbáltok egy használt autót/motort úgy mint lehetséges vásárló akkor mennyi-t mentek vele?
Ha kételkedtek abban hogy az autó/motor tényleg annyit fogyaszt mint amennyit az eladó mond akkor szerintetek van arra esély hogy az eladó belemegy hogy leméritek?
Tehát tank tele, mész minimum 100km-t és újra tele...
Szerintem felesleges, annyira nagy különbségek nem lehetnek a fogyasztásban. Ez már a motorból megállapítható.
De ha rugalmas az eladó, és Te finanszírozod a tankolást, akkor szerintem nem lehet gond.
A próbakör inkább csak a könnyen észrevehető dolgok (fékezésnél félrehúz, elállítódott a kormánymű, nincs fékhatás, nincs ereje a motornak stb.) megállapítására jó.
Amit a fogyasztásról az eladó mond az úgysem mérvadó, mert biztosan nem egyforma a vezetési stílusotok. Érdemes inkább a csodálatos interneten körülnézni, mondjuk a sprintmonitor nevű oldalon.
Segédmotornál sokáig tart lemérni a fogyasztást.
Teszteken olvastam hogy az 50-es endurok, supermotok 4-5 litert fogyasztanak de van aki csak 3-at írt.
Az nagyon nem mindegy hogy 5 liter vagy 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!