Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Oktatót váltsak, vagy én...

Oktatót váltsak, vagy én vagyok a béna?

Figyelt kérdés

Tudni kell az oktatomrol,hogy ideges fajta,türelmetlen.22. óránál tartok,és nem érzem hogy sikerülhet nekem a vizsga bármikor is.Az autót tudom kezelni,parkolás megy,KRESZ-t be tartom,de mindig bele tud kötni.legnagyobb baja hogy ha körforgalomba megyek,vagy kereszteződésbe akkor nem vagyok elég gyors.Én inkább megvárom mindig amíg nem kezd el indexelni a másik autó,illetve megadom az elsőbbséget (persze ha neki van) és utánna indulok,de az oktatom már előtte tő gazt nyom,és ordít velem hogy mi a f...ért nem megyunk már..Több kocsin gyakoroltam már a parkolást is és azt mondtak hogy szépen megy.

Innentől kezdve felmerült bennem a kérdés,hogy én vagyok a sz@r vagy direkt pótórákat akar velem vetetni.?

2017. aug. 21. 08:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

22:45

Igen, de ha mondjuk erre támaszkodik végig és kikerül egyedül a forgalomba és elüt valakit. Na akkor mi van? Inkább jól bele kell vésni a tanuló agyába, hogy ez nem játék és figyelni kell.

2017. aug. 22. 15:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Szeptember első hetére intézett most vizsga időpontot.

De elmondta hogy o nem azért ordít hogy leb@sszon,hanem mert o szerinte úgy jobban megjegyzik a tanulok hogy mikor és hol rontottak el valamit...na de mindegy is köszönöm a válaszokat!megprobalkozok egy vizsgával,(habár azt mondta semmi eszem sincs a vezetéshez.)aztán majd kiderül mi lesz!

2017. aug. 23. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!