Felforr a vízem, termosztát már cserélve lett, mi a gond?
Kicseréltem a termosztátot, gondoltam az a baja mert előtte ami van vízcső megduzzadt.. (mivel a víz nem megy át, nem nyit a termosztát) termosztát utáni cső meg tök szép egyenes.
Kicseréltem a termosztátot, de az a cső ugyanúgy megduzzadt és felforr a vízem.
Ezután légtelenítettem a hűtőrendszert, jó lett.
Jó lett kb 2 hétig, és megint ugyanezt csinálja.
De érdekes, hogyha oda taposok neki akkor visszaáll a mutató.
Főuton megyek vele minden oké.
De ha városban döcögök vele felforr.
A ventilátor pörög, nem tudom mi lehet a hiba, hol keressem a hibát?
Ki kell venni és bele tenni vizbe és forralni. Ki kell neki nyitni teljesen. Vagy ki venni és a nélkül menni , akkor mit csinál.
De lehet akár a vizpumpa is hibás.
Ha nyomod neki és jó, akkor kis tempónál nem kap elég levegőt. El van koszolódva a hűtő, biztos soha nem volt kitakarítva, a "belépő oldal" tele van besült bogármaradvánnyal.
Hűtő ki, brigéciolos áztatás, aztán gőzborotva.
Vagy esetleg valami eldugott helyen, egy megroggyant gumicső?
Mertem remélni, hogy nincs olyan okostojás, aki a hajszálvékony alufóliának nekinyomja a 100°C-os 150bar nyomású pisztolyt.
Természetesen nem akartam ostoba tanácsot adni. :/
Hidd el, van aki 10 centiről vereti. Láttam már olyan hűtőt, amin látszott a mosó mozdulatok iránya...
Az emberek mindenre képesek. Akinek van józan paraszti esze, el sem tudja képzelni, hogy mi mindenre...
OK, tudom én, hogy vannak olyan ügyesek, aki egy aprócska szúnyogot is le tudnak csapni a legnagyobb fejszével.
Még akkor is, ha a szélvédő közepére szállt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!