Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek tisztességes az,...

Andráska Béla kérdése:

Szerintetek tisztességes az, hogy az autószerelők közel 50 százalék kedvezménnyel vásárolják meg az alkatrészeket és teljes árat számolnak fel?

Figyelt kérdés
Tehát ez tiszességes úgy hogy az autószerelő árak is nagyon drágák?

2017. aug. 15. 22:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, te milyen szerelőt választottál magadnak, hogy nem kínál választási lehetőséget, az enyém mindig megmutatja, mi van, mennyiért, döntsek én.
2017. aug. 16. 12:32
 22/27 anonim ***** válasza:
Bakker, most lebuktam, hogy mégsem vagyok autószerelő... :(
2017. aug. 16. 12:33
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"A szerelők az esélyét sem adják meg annak hogy mi döntsük el melyik márkát rakják bele"

Túlzásba viszed az általánosítást. Én és az általam ismert szerelők mindegyike egyeztet a tulajjal az alkatrészek típusáról, ha pedig nem ismeri őket, akkor elmondjuk melyikkel voltak rossz tapasztalatok és melyiket ajánljuk. Aztán ő dönt, hogy olcsót vagy jót akar.

2017. aug. 16. 12:48
 24/27 A kérdező kommentje:

Végre hasznos hozzászólások.

Az ólolcsó kizárt hogy jó legyen?

Persze alkatrésze válogatja gondolom. Mondjuk a féktárcsánál vagy a fékrézcsőnél?

2017. aug. 16. 13:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Matek 1es leulhetsz.
2017. aug. 16. 13:38
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a minőséget meg kell fizetni. Persze vannak olcsó és jó alkatrészek, meg drágák és sz@rok, ezért szoktuk megbeszélni a kollégákkal, kinek milyen tapasztalatai vannak. Csak egy példa:

A filléres Bárdi saját márkás féktárcsák meglepően jól teljesítenek, míg a méregdrága Brembo-val már kétszer is voltak elvetemedési problémáink.

2017. aug. 16. 13:45
 27/27 A kérdező kommentje:
Én meg mindig úgy képzeltem hogy pl a márkás dolgokat ugyan abban az öntödében készítik illetve ugyanolyan gépsoron ugyanabból az alapanyagból. Max a meo szigorúbb csak a márkajelzése más. A vetemefés függvénye gondolom a terhelés is. Ha sokat fékezek és nagy tócsába megyek akkor könyebb a vetemedés még a jó anyagnál is. Hiszen fizikailag villámgyorsan lehűtöm. Hasznos dolgokat kedtek írni. .
2017. aug. 16. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!