Arisztretov kérdése:
Asztmás vagyok, utazhatok 90%-os kedvezménnyel?
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan kérdésem itt az emberekhez, hogy nyilván van aki valamilyen betegségből kifolyólag jogosult közgyógy ellátásra, vagy valami ilyesmire. Nos igazából mindegy minek nevezzem, a lényeg hogy 90%-os utazást biztosít ez a papír. Nekem volna egy olyan problémám, hogy nemrég derült ki, hogy asztmás vagyok és elmúltam már 18. Doktornő elküldött a leletemmel, hogy érdeklődjek az államkincstárnál de onnan elhajtottak, mondván hogy nem kaptam 18éves korom előtt ebből kifolyólag emelt családit. Hmmm de akkor ha egyszer van ez a betegségem, így nem is lehetek már jogosult ilyesfajta kedvezményekre? Mert ez így elég érdekes. Valaki aki már volt hasonló helyzetben tudna tanácsot adni, hogy mégis hová kellene mennem?2012. ápr. 11. 22:34
1/1 anonim válasza:
Azóta lett valami fejlemény? Ebbe a cipőbe járok én is.. de én még nem jutottam el az Államkincstárba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!