Suliba járni kocsival?
En is kb. 1kilometerre lakok a kozepiskolatol ahova jartam. Gyalog mentem gyalog jottem :)
Ha lett volna akkor jogsim szerintem akkor is gyalog jartam volna. 1km nem nagy tabolsag.
Ha a jégtáblákon egy 200 k-s laptopot sikerült eltörnöd, akkor a friss jogsiddal az 500 k-s autót is jó eséllyel össze fogod törni az első jégfolton.
Másik jó kérdés, hogy mi a pocsnek hordasz magaddal 200 k-s laptopot a jegyzeteléshez, amikor erre egy 30 k-s tablet is tökéletes.
ui.: Amúgy nagyzolás az a szó, amit kerestél.
"Annyira sok irigy van itt gyakorikérdésen... Dögöljetek meg"
Aki ilyet kérdez ne csodálkozzon, bár senki sem irigy rád, attól ne tarts. De szerintem a wc-re is autóval járj, illetve ha egy idő után fárasztó lesz a kormányt tekergetni safőrre is gondolhattok...
Inkább csak szánalmas, ilyen fiatalon ezen nyavalyogni, hogy 1km-t kell gyalogolni...
Bár igaz, itt a környéken is van olyan aki a 100m-re lévő tescoba is autóval megy még akkor is ha csak egy doboz tejet hoz... a lustaság és az emberi hülyeség ugye határtalan, pláne ha a kettő együtt van.
Kérdező, a jégen az autóval se tudsz megállni és akkor nem csak a 200k-s laptop törik össze.
Általános iskolába 500m-re jártam, gyalogoltam 7 éves koromtól.
Gimnáziumba kb 300m gyaloglás a buszmegállóig, busszal be a belvárosba, kb 20 perc. Ott leszálltam, majd onnan megint gyaloglás emelkedőn felfelé (Pécs). A Google térképen most megnéztem, a buszmegállótól 700m-t kellett gyalogolnom felfelé, amire a Google azt mondja hogy 10 perc. Több lámpa, forgalmas kereszteződés is van útközben, mivel belváros.
Éveken keresztül kibírtam. Sőt természetes volt, eszembe nem jutott volna, hogy kocsival kéne járnom, pedig nekem is volt jogosítványom 17 évesen.
Egyetemre 230km-re jártam. 300m gyaloglás a buszmegállóig, busszal be a vasútállomásra. IC-re föl, kb 3 óra utazás. Onnan busz, majd villamos, majd hév. A hévmegállótól 800m gyaloglás. Ezt 5 éven keresztül csináltam heti kétszer péntek délután és vasárnap este is. Szakadó esőben, sötétben, hóviharban, -20 fokban és nyáron kánikulában is. Vasárnap este volt hogy 20 percet kellett állnom a Dunapatajon a jeges szélben, hófúvásban mire jött a hév. Kibírtam. Volt jogosítványom, csak mivel tanultam keresetem nem sok és csak alkalmanként. Abból egy autó és heti majdnem 500km-nyi üzemanyagot fizetni képtelenség lett volna. Ahhoz pedig nem lett volna képem, hogy a szüleimtől kuncsorogjak mindig, mikor amúgy is minden egyebet szinte csak ők fizettek.
Ehhez képest kicsit érdekes, aránytalan és vicces, hogy nem vagy képes 1km-t gyalogolni. Ha 17 évesen ennyi nehezedre esik, akkor mi lesz veled öreg korodra?!
Természetesen azt csinálsz amit akarsz. De ha nem vagy kíváncsi az érvekre, hogy mért hülyeség a helyzetedben autóval járni, helyette dögöljünk meg, mert valamiről nem azt gondoljuk mint te és eldöntötted, hogy úgyis kocsival fogsz járni, akkor miért tetted fel a kérdést?! Teljesen értelmetlen volt.
Először egyértelműen azt gondoltam, hogy csak nyári szünet van, unatkozol és csak trollkodásból tettél fel egy kitalált kérdést. De ha ezt tényleg komolyan gondoltad és nem érted hogy mért nem kéne 1km-re 17 évesen kocsival járni, akkor ott a fejedben is komoly bajok vannak.
Szerintem nagyzolás.
Én középiskolába (3km) télen-nyáron kerékpárral jártam és érdekes mód soha nem estem el (jégen se).
Egyetemre (2-4 km) szintén. Itt se estem.
Én 17 vagyok most leszek 10.-es mivel a ugy nem megy busz hogy időbe be érjek így én kocsival járok . Bár ez 15km táv gyalog necces lenne . Jogsi meg van saját kocsi ugyszint nem izgat mások véleménye nekem egy 4-es golf cabiom van igen ezt kaptam , imádom jó kis verda . Nem izgat hogy hogy fognak nézni rám , de lazán be megyek kocsival 9.-be meg motorral jártam ( simson s51 ) de ha már meg van a B-s jogsi meg a kocsi akkor meg minek motorozzak fogyasztásban ugyan ott vagyok a 70köbcentis s51-es meg evett 4-5 litert . Az 1.9TDI golf cabrio ugy szint el megy 5 liter körül azt nem mindegy hogy rommá ázok a motorn meg ilyenek meg ha viszek valamit akkor az pehh , kocsival meg lazábban meg oldom .
U.i. 1 km vicces lenne 20 perc alatt haverom 4 km-ről jár gyalog a suliba azt fél ora alatt kényelmesen be ér ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!