Sziasztok, 3. közepére lesz meg a jogsim, és mennyire "nadzolás" kocsival járni a suliba?? 1 km-re lakok a sulitól, busz nem megy oda, 20 perc oda sétálni. Citroen Xsara Picassoval járnák mivel ezt kapom apuméktól..
1 km 20 percig tart? Annál még a 70 éves nénik is jobbak. Ne járj kocsival, mert akkor még jobban lerobbansz!
2017. aug. 12. 20:01
2/29 anonim válasza:
1 km-re nem 20 perc sétálni, hanem kb 10. De ilyen távolságra, igen, kicsit az. Én is 500 méterre lakok a sulitól, van robogós jogsim is 4 éve, autós 1 éve, de sose jártam járművel.
Mondjuk többek között azért, mert nekem nagyobb macera lett volna előtolni a robit, a sulinál leparkolni, lekötni, mint kisétálni a kiskapun és kész. Ha neked így kényelmesebb, le tudod parkolni normális helyen, nyugodtan, ne érdekeljen, ki mit mond.
2017. aug. 12. 20:05
3/29 anonim válasza:
Hát, ha 1 km-t 20 percig sétálsz akkor jobban jársz ha elmész orvoshoz. Levagy robbanva és infarktust fogsz kapni.
2017. aug. 12. 20:09
4/29 anonim válasza:
aza kis séta kell
ha rossz idő van, menj kocsival
ha meg vki irigykedik, az legyen az ő baja
2017. aug. 12. 20:11
5/29 anonim válasza:
Én is elakadtam ott, hogy 1 km 20 perc :DDD
2017. aug. 12. 20:11
6/29 anonim válasza:
Ennyi mozgás kell. Úgyis alig mozog a legtöbb ember. Ne lustulj el.
2017. aug. 12. 20:12
7/29 anonim válasza:
Gondolom csak trollkodásból tetted fel a kérdést...
15 percet lesétálni olyan nagy erőfeszítésedbe telik? Ennyi mozgásba nem fogsz belehalni. Ez kb két buszmegálló. Biciklivel 2-3 perc. Mire az autót beindítod, kiállsz, ha van udvar vagy garázs több idő. Szerencsétlen autónak jó ha 20 fokot melegszik a hűtővize, mire leállítod. Ilyen használatban 20-30 literes fogyasztásosan nyugodtan kalkulálhatsz. A kipufogó folyamatosan korrodálódni fog a bődületes mennyiségű elpárologni nem tudó kondenzvíztől. De a motornak sem jósolok többet ilyen használat mellett néhány tízezer km-nél. És még sorolhatnánk.
Megéri?
2017. aug. 12. 20:14
8/29 A kérdező kommentje:
Emberek :D 1 km azért 20 perc, mert az utvonalaimon olyan lámpák vannak, és kb az egész városba a gyalogosoknak, hogy 3-4 perc mire ZÖLD lesz ..... 10 perc alatt oda érek egyértelmű, ha mindig zöld van... Csak a hülye pirosakkal van a baj, mert nagyon megvárakoztatják a gyalogosokat.. Amúgy, úgy 1 km, hogy füvön fán át, utakat nézve 2 km
2017. aug. 12. 20:15
9/29 anonim válasza:
1 km-re autóval? Több idő, míg kiállsz becsukod a kaput és helyet találsz, annyi idő alatt már régen ott vagy. Mellesleg ez többet árt az autónak, mintha csak egy héten egyszer használnád hosszabb távra. Főleg télen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!