Rossz lehet a kuplung?
Létezik.
A Te agyadban.
Gyakorlat hiányában ne is tegyél fel ilyen droid kérdést!
igen kipróbáltam,3-4 éve.
de az elött még nem vezettem. csak azért kérdeztem mert lehet hogy én voltam a balf.sz és nem engedtem fel teljesen. de mind egy erre csak kíváncsi voltam hogy mitől lehet. vagy az is lehet hogy rosszul emlékszem. van ilyen nem? köszi az értelmes választ. amúgy meg nincs arra időm, hogy kamu kérdéseket tegyek fel. mi annak az értelme? hagyjuk inkább lényegtelen.
Gondolkodj!
Amikor kinyomod a kuplungot, megszakad a kapcsolatot a motor és a váltó között. Ilyenkor semmi sem történik, rugdalhatod a gázt, max a motor fog üresen felbőgni. Amennyiben a váltó valamelyik sebességi fokozatban van -na és persze jár a motor- akkor a kuplung fölengedésének pillanatában két verzió van. Vagy elindul az autó, vagy lefúl.
Szóval, az általad vázolt "hibajelenség" nem létezik.
Irigyellek!
Én több évtizednyi autószerelés után sem merem azt mondani, hogy "most már mindent tudok". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!