Szerintetek egy csavar meghúzásáért korrekt dolog elkérni ezer forintot?
Régóta járok az egyik szervízbe, több autónkat is hordtuk/hordjuk oda javíttatni. Az autó alatt kopogott valami. Az akna alatt kiderült, hogy csak egy csavart kellett meghúzni, az egész művelet pár perc volt.
Nem azért kérdezem mert fillérb'szó vagyok vagy sajnálom, de fordított helyzetben én egy régi ügyféltől egy csavar meghúzásért semmit nem kértem volna.
Piti egy alak lehetsz.
Lusta vagy egy csavart meghúzni, aztán amikor nagyobb a kár, siratod magadat és visszafelé mutogatsz.
Nem értem, hogy te miért nem húztad meg azt a csavart? És ha tényleg csak egy csavar lógott, akkor minek vetted meg a bakot?
Most meg elvárnál ezer forintért egy teljes generált?
21-es. Te meg egy idiota barom vagy olvasd el megegyszer latom nem fogtad fel a lenyeget, de leiron neked.
Az auto alatt valami kopogott, szervizbe be,fonok nezi es azt mondja valtotarto csere mert tonkre ment(azt hitte nala megveszem). Alkatresz megvan, vissza a szervizbe,szerelo srac ala megy es mondja,hogy a baknak semmi baja csak egy csavart kell meghuzni. Ennyi.
Ha tudom, hogy csak egy csavart kell meghuzni akkor megprobaltam volna en megoldani. Csak biztam a amit a fonok mondott es azert vettem meg a bakot, csak utolag kiderult, hogy ez csak egy kis lehuzas lett volna mert a baknak semmi baja nem volt.
Aki ennyire okos és pitiáner, az ne vigye szervízbe az autóját. Keresse meg mi a hiba, javítsa ki, és örüljön annak hogy mennyire ügyes és spórolós.
Ne kell itt siránkozni ezer forinton. :-)
Az olyan emberek mint te vagy annak a szerviznek a fonoke megtennek ha lenne ra alkalom :D ennyit a pitianersegrol.
Amugy mit porogsz meg ezen a teman annyit? Ennyire szivedre veszed vagy unatkozol? :D Van sok uj kerdes amit "megvalaszolhatsz" menjel trollkodni.
Amugy ritka nagy idiota lehetsz ;D Eloszor azt irod hogy lusta vagyok mert nem huzom meg magam a csavart. Utana azt irod hogy ha meghuzom en akkor meg pitianer vagyok :D
Hulye troll legalabb nezd meg mit irtal korabban:D De en itt lezartam ezt a "beszelgetest" veled.
Ne etessétek a trollt!
Nem volt kérdése, és nem várt választ.
Egysezrűen félt szemtől szemben megmondani a szerelőnek a véleményét, nem vállalta fel a konfliktust, és idejött a sebzett lelkét megsimogattatni. Nem jött össze, mivel a tipikus "az autópályán mindenki szembe jön" szituáció volt. Kínjában minden egyes választ szavanként ízekre szed, pörög a hátán mint a Chemotoxos csótány, zörög, zúg, vergődik, aztán egy idő után elhallgat.
Csak ezt a kis időt kell megvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!