Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy csavar meghúzá...

Szerintetek egy csavar meghúzásáért korrekt dolog elkérni ezer forintot?

Figyelt kérdés

Régóta járok az egyik szervízbe, több autónkat is hordtuk/hordjuk oda javíttatni. Az autó alatt kopogott valami. Az akna alatt kiderült, hogy csak egy csavart kellett meghúzni, az egész művelet pár perc volt.

Nem azért kérdezem mert fillérb'szó vagyok vagy sajnálom, de fordított helyzetben én egy régi ügyféltől egy csavar meghúzásért semmit nem kértem volna.

2017. aug. 9. 23:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
6-os. Sajnos nincs otthon aknam,igy elkellett mennen szervizbe. Amugy olaj csere,szuro csere stb. ezeket megoldom otthon én. Ha valami komolyabb problema adodik akkor viszem szervizbe az autot.
2017. aug. 10. 13:45
 12/27 A kérdező kommentje:
7-es. Szerintem nagyon ritkan fordul elo egy szervizben :D
2017. aug. 10. 13:47
 13/27 A kérdező kommentje:
8-as. Nem szeretem az olyan embereket akik tuk sokat beszelnek es baromsagokat. Szoval en nem ilyen vagyok:)
2017. aug. 10. 13:50
 14/27 A kérdező kommentje:

9-es. Ugy latszik te voltal ott nem pedig en.

Az akna ures volt es en alltam ra es ki is. A hiba korabban mar megvolt allapitva.A szerelojenek az egesz kb. 1 percig tartott.

Ha lett volna aknam akkor megcsinalom en magamnak.

2017. aug. 10. 13:55
 15/27 A kérdező kommentje:

Amugy azt kifelejtettem a tortenetbol, hogy korabban maga a fonok allapitotta meg a hibat. Akkor azt mondta, hogy az egyik alkatreszt kell cserelni mert tonkre ment es azert kopog. Eltelt durvan ket het amikor vissza mentem az alkatresszel amit megvettm mashol,ugye erre azt mondta hogy cserelni kell.

Gondolom a 2 het alatt elfelejtette amit korabban mondott,a szerelojet kuldte a kocsi ala aki azt mondta, hogy csak a csavart kell meghuzni. Szoval az alkatresz nem is kellett. Gondolom azt hitte, hogy majd nala veszem es az is plusz penz lesz neki. Ennyit arrol, hogy mennyire becsulik meg a regi ugyfelet es milyenek a autoszerelok.

2017. aug. 10. 14:05
 16/27 anonim ***** válasza:

Akkor így jártál.

Akkor sincs igazad. Rühellem az ilyen szarrágókat, akik úgy vélik, hogy nekik valami ingyen jár.

Nem jár, csak a szád.

Ha nekem szóvátetted volna, visszaadtam volna az ezrest, lemegyek, kilazítom ugyanazt a csavart, és megkérlek hogy többet a büdös életbe ne told oda a taligádat.

2017. aug. 10. 14:06
 17/27 A kérdező kommentje:
Mar az elejen irtam, hogy nem vagyok filler'aszo csak nem szeretem az ilyen hozzaallast. A szarrago az a szerelo mert 500 forintert kepes volt szetszedni a hatso lampat pedig semmi baja nem volt. Gondolom este jobban aludt mert kihuzott belolem kemeny 500 forintot. Gondolom te is ilyen szarrago filler'aszo ember lehetsz. Biztos te is indokolatlanul kicserelned az alkatreszeket vagy be sem szerelnes, a penzt pedig eltenned.
2017. aug. 10. 14:21
 18/27 anonim ***** válasza:

Előbb azt írtad csak egy csavart kellet meghúzni, aztán hogy ki kellett cserélni v.mit mert kopog.

Kicsit félrevezetősen meséled ezt a sztorit.

Különben ha olajcserénél be tudsz nyúlni a kocsi alá, akkor egy csavar meghúzása miért okoz gondot?

Apropó mi volt az a bizonyos csavar?

2017. aug. 10. 16:49
 19/27 A kérdező kommentje:
Amikor kiírtam a kérdést akkor nem írtam oda az előzményeket mert úgy gondoltam az nem lényeg, amúgy egy váltótartó bak cseréről lett volna szó először.A főnök azt mondta, hogy azt kell cserélni. Megvettem az alkatrészt mivel úgy gondoltam, így van ahogy mondta. A szerelő srác amikor a kocsi alá ment akkor mondta, hogy csak egy csavart kell meghúzni. Szóval a váltótartó bakon kellett meghúzni egy csavart. Ha tudtam volna, hogy csak egy csavart kell meghúzni akkor nem veszem mag az alkatrészt és megpróbálom megoldani én magam.
2017. aug. 10. 17:23
 20/27 anonim ***** válasza:

Ohh volt hogy a szerelő nem tudta a kocsim megcsinálni. 3 órát szívott vele, majd mikor mondtam hogy elhozom így hibásan pakolt el és poénból bementem a kocsi alá a villaskulccsal :)) 3 p múlva a kocsi rendben volt, 5ezret fizettem hogy megcsinalhattam magamnak :))

Ez ilyen, semmi sincs ingyen.

2017. aug. 10. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!