Mi a véleményetek az autóponyváról?
Van egy 20eves autom, ami kint volt a kertben a napon ezekben a kanikulakban. Eszrevettem, hogy emiatt elkezdett lepattogni rola a festek itt-ott kis darabokban. Tervbe van a fenyezes, csak ahoz kell talalnom egy jo fenyezot, illetve még kell hozza gyujtenem.
Emiatt kivittem az autot a fa ala, ahol egesz nap arnyekban van ugy ahogy... Viszont telibe hugyozzak a kutyak, aminek annyira nem orulok.
Most azon gondolkodtam veszek autoponyvat es behozom a kertbe, csak ott egesz nap 'egeti" a nap.
Szoval a kersesem: mennyit er a ponyva a nap ellen? Tapasztalatok?
Elore is koszonom a segitseget!
Az elsőnek igaza van,sajnos ezt a saját káromon tanultam meg.Ráadásul nekem pont Opel Astrám van azok meg híresek a rohadásokról.Csak jót akartam de pont az ellenkezőjét értem el vele
Esetleg akkor nem fog rozsdásodni az autód a ponyvától ha a méret pontosan passzol hozzá és persze az se mindegy hogy olcsó vagy drága ponyvát veszel
Ponyvagarázzsal többet érsz el csak azok sajnos drágák
Koszonom az eddigi valaszokat!
Enis kozben utana neztem, es amelyik ceg arul, az odairta a 15ezres ponyvahoz, hogy hetente kell minimum szelloztetni, meg igy waxolni meg ilyenek..
Csak ez sem jo, hogy szet szivja a nap, es kezembe marad a festek.. :(
Csaladi ereklye ez az auto, en alapbol imadom, de olyan emberé volt, akinek rengeteget koszonhetek, szoval nagyon fontos szamomra.
Most azon gondolkodom, hogy nap kozben jobban jarnek ha rongyokkal letakarnam, es este levennem?
Este mindig beparasodik, eleg vizes, de 9korul altalaban mar megszarad.
Neztem enis ilyen ponyvas "garazs' szeruseget, de az nagyon draga, es helyem se nagyon lenne..
Koszonom Nektek is a valaszt!
De, eredeti, tudom az auto eloeletet, folyamatosan a csaladban volt amiota legurult a gyartosorrol. Csak hat 20ev, az csak 20ev, nem meglepo ilyen idos autonal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!