Suzuki swift 1.3 8v hogyan lehetne erosebb?
Figyelt kérdés
Van valami modja hogy par loerovel erosebb legyen?
Most 68le
Pl sport legszuro dob rajta esetleg valamit?
2017. aug. 7. 23:40
11/16 anonim válasza:
Óh vagy úgy! Hobby autónak tökéletes.
Hívd inkább szabadidő autónak, az összes szabadidődet elviszi majd :D
12/16 anonim válasza:
Ne csesztessétek már, ha nem is lesz a teszkóparkoló királya, de azért a top 60%-ban lesz.
13/16 anonim válasza:
Korabban olvastam egy cikket, hogy a 8 szelepes motorra fel tettek egy bontott 16 szelepes gti hengerfejet es atbuheraltak, amit kellett. Nem volt bonyolult es nem volt draga. Egy atlagos szerelo megoldja. Ennek kene utana jarnod.
14/16 anonim válasza:
"Nem volt bonyolult es nem volt draga."
Ne keverjük a dolgokat. A 8 szelepes blokkra rá lehet buherálni a 16 szelepes hengerfejet az nem túl drága. A 16 szelepes GTi hengerfej már önmagában drága és nagyon nem ugyanaz, mint a sima 16 szelepes hengerfej.
15/16 A kérdező kommentje:
tesco parkolo kiralyahoz van egy 2006os matt zöld accordom...nektek mi van? skoda felicia?
2017. aug. 15. 14:44
16/16 anonim válasza:
A többieket nem tudom, de nekem van egy öreg Volvo S80 T6-om (benzin, 2.8 sor6 twin-turbo xD ), bár ezzel én nem indulhatok a "Ki legrajabb a faluban" címért, mert teljesen gyári mindene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!