Hozzáértő, ebben járatos, vagy akinek van ilyen autója?
Az elején leírom melyik autók érdekelnek!
Citroen Cactus, Dacia Duster, Suzuki Swift (2010-től gyártottak érdekelnek, az idei nem) Suzuki SX4
Az alábbiakra vagyok kíváncsi. Ezeknek az autóknak a megbízhatósága, alkatrész áruk drága vagy olcsó (pl a VW-hez képest meg a suzukihoz)
Tudom a Citroennek van egy előítélete hogy folyamat rossz rajta valami, nos engem az érdekel ha valaki vigyáz rá és nomrálisan karban tartja akkor megbízható?
köszönöm
A Citroen C4 Cactus (amennyiben erre gondolsz, mert már van C3 Cactus is) áraival kapcsolatban még nem sok infót fogsz találni, mert még nagyon friss a modell. A Duster és a Swift jellemzően nem tartozik a drága típusok közé, még a gyári alkatrészeik sem.
Példa: Duster gyári indexkapcsoló kb. 20.000Ft-ért kapható (kis utánajárással)
Mondjuk belekapaszkodott a gyerek vagy a kutya aztán letörte. Akkor azért nem árt cserélni.
De Audikban BMW-kben nem működik, biztos gyárilag szar, és drága lenne a cseréje.
Köszi az eddigi válaszokat :)
Dusterról tudnál valamit mondani? a megbízhatóságáról, fogyasztás stb. Köszi szépen. A kutyád legalább indexel nem mint a BMW-k többsége bár ott igen, gyárilag rosszak az indexek, vagy nincs is bennük, persze van kivétel :D aki extraként kér bele;)
Cactus az jó autó, de a franciaságot szokni kell. Automata váltót 3 gomb jelenti, nincs fordulatszám mérő váltasz amikor váltasz. Belülről nagyon egyedi stílusa van. Hátsó ablakot lehúzni nem csak kibillenteni lehet...
Oldalsó airbump hatékony, nekitolsz egy bevásárlókocsit, semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!