Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Befolyt az autóba a víz, mit...

Befolyt az autóba a víz, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnapi vihar miatt ráterítettem pokrócokat, takarókat az autóra és a sok eszemmel az ajtók rácsukásával rögzítettem őket, így most az ülések vízben állnak. Hogy valami haszna is legyen, gondoltam ki is takarítanám az üléseket. Mivel tudnám szépen kitisztítani őket? Sima szőnyegtisztító megteszi? Vagy ti mit ajánlanátok, aki csinált már ilyet otthon?

2017. aug. 7. 12:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Szürke, szövet ülések vannak benne :)
2017. aug. 7. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerezned kellene takarító gépet. Az ki is szívja a vizet.
2017. aug. 7. 12:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Az van :) egy régi Philips triathlon gép, csak abba is kell valami anyagot önteni, és nem tudom, hogy elég-e a sima szőnyegtisztító, mert éppen az van itthon
2017. aug. 7. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Az is megteszi, de előtte nézd meg, hogy gépi vagy kézi a tisztítószer. Egyébként egy 5 decis Vanish kárpittisztító 700 ft, megéri "beruházni".
2017. aug. 7. 12:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Gépi, de akkor biztos ami biztos elfutok "beruházok" egyre :D Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. aug. 7. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért raktár rá pokrocót? 20-30 ezerért kapsz olyan takaró fóliát, ami a jégtől is megvédi a verdát.
2017. aug. 7. 16:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Jéggel még nem volt dolgom, ezért nem is terveztem egy olyannak a megvásárlását. De mindegy is, a jövőhéten készül egy kocsibeálló az udvarban utána már jöhet bármi :D
2017. aug. 7. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!