Szedán autóba érdemes mélynyomót tenni?
Érdemes, sokat dob a zene hangzásán és itt nem arra gondolok hogy mindegy mi az csak rezegjen a rendszámtábla.
Nekem annyira nem hallatszik ki mint ahogy az ember gondolná, bent mégis kifejezetten élvezhető.
Azt mondanâm hogy kb átlagos cuccok, de abból próbáltam a lehető legjobban kihozni.
Igen, de egy normális helyen megmondják melyik az ideális.
Nekem pont, hogy egyerűhöz kellett anno, és ott más fajta kellett.
A közhiedelemmel ellentétben, pont hogy jó ha van ilyen ha zenét hallgatsz, mert egy csendesebb és erősítővel, mélynyomóval ellátott egység sokkal minőségibb, és kevésbé zavarja a kivül állókat, mint egy visító hangon ordító akármi.
Plusz ugye a mentők-tűzoltók, stb, sziréna hangja is jobban kihallatszik, mert azok ugye magasabb hangfekvésűek, és egyből hallani a különbséget.
Nagy forma vagy, te eladnád a hóembernek is napsütést :D Tényleg le a kalappal (az utolsó rész miatt)
Valóban sokkal jobb a hangzás, de a mentőt nem hallod jobban. A magas ugyanúgy marad csak mély is társul hozzá, kevésbé lehet hallani külső hangokat. Az csak egy dolog hogy szélesebb frekvencián kapod a zenét, de erre jönnek az egyéb hatások is. Pl jobb a hangzás, jobban feltekered a hangerőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!