Illik egy intéssel megköszönni, ha átenged valaki a zebrán?
Én szoktam inteni de nem valami illendőségből.
Ha nyolc autó elhúz előttem miközben várok a zebránál akkor az aki megáll megérdemel ennyit, nem nagy dolog egy kéz vagy fejmozdulat.
Gyalogosként én általában szoktam inteni. Nem tudatosan köszöngetek, megszoktam, ösztönösen jön. Sokszor még mondok is egy halk köszit, pedig tudom,hogy nem hallja. :D Autósként nem várom el másoktól kimondottan, de nem is zavar.
Engem inkább egy kicsit az zavar, mikor egy autóst kiengedek pl és utána integet és látom, hogy másodpercekig hadonászik a műszerfalon, mert pánikszerűen keresi a megfelelő gombot, majd vagy fél percig vészvillogózik. Azért ezt sem kellene túlzásba vinni szerintem.
Én autós vagyok ,de intek,vagy biccentek ilyenkor,ha megáll,hátha jobb napja lesz.
Másik válaszhoz:Nálumk falun a főúton még akkor is körül kel nézni alaposan ha megállnak,mert átengednek ,sorban öt autó,de jön egy bzi és kikerüli,de tempósan őket a zebra előtt és elhúz,mint ha ez lenne a természetes dolog,én meg csak nézek mint a moziban,hogy mi is van?
A másik ,mikor a gyalogos vár valakire,de a zebránál és esze ágában nincs átmenni,csak táncolva forog ott és az autósok,már aki megáll és ők sem tudják,hogy most mit is akar az a majom?
Nem egyszer tapasztaltam mindet.
utolsó, kedves tőled hogy biccentesz, de nem szép dolog tőled szitokszónak használnod a melegeket. (bzi)
Az egy dolog, hogy a melegeket ezzel illetik, de legalább másra ne mondd akkor. Nem szabadna sértésnek lenni. Nem tudom, hogy érthetően fogalmaztam e meg. Lényeg, hogy az egy dolog, hogy valakit azért piszkálsz, mert a fiúkat szereti fiú létére, de ne sértegess ezzel másokat, mert nem kellene ennek rossz dolognak lenni. A szerelem szerelem. (nem szeretnék erről beszélni vagy vitát nyitni, csak elmondtam a véleményemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!