Puszta kiváncsiságból a fűnyíróba tettem. Segitség? Nagyon bajba vagyok. Tobbi lent?
# 18-asnál a pont! :) Én is ezt tenném.
Velem is volt hasonló eset gyerekként. Szétszedett fűnyíró állt a garázsban. (Faterom géplakatos volt, értett a gépekhez, szerelte is őket) A kipufogócsonk (vagy a másik oldalon a karburátor? már nem emlékszem) le volt szedve. Megláttam, elkezdtem vele játszani. Huzigáltam a berántózsinórt és megláttam a kipufogó helyén lévő lyukon, hogy jár a dugattyú. Kb 10-11 éves lehettem, de nagyjából tudtam már, hogy hogy működik egy benzinmotor. Ennek ellenére meg akartam érinteni a dugattyút. Kézzel nem értem el, így beledugtam egy szöget, ami aztán bele is pottyant az égéstérbe.
Én is be voltam rezelve, hogy most mit csináljak, sehogy nem tudtam kivenni. De aztán elmondtam apámnak. Nem örült neki, de nem vert meg vagy ilyesmi. Még mindig jobb mint ha összerakja, beindítja és utána kuka az egész gép.
Együtt levettük a hengerfejet, kivettük a beleejtett szöget. Azóta soha nem csináltam ilyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!