Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Áll a kertemben egy trabant...

Áll a kertemben egy trabant és szeretném a motorját átszerelni egy benzinmotoros fünyiróba lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze. Remélem berántósra tervezed.
2014. nov. 22. 09:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen berántósra tervezem de ezt az egyet nme tudom hogy a trabant motorjából hogy csináljak berántósat nem tudod véletlenül?
2014. nov. 22. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Tök vicces volt mikor elsőre olvastam.

"Áll a kertemben egy trabant.."

Mintha csak odatévedt volna.

Attól függ. Ha még használható állapotban van, akkor add el a trabantot és vegyél helyette egy fűnyírót.

Egyébként ha időd és kedved van hozzá simán átszerelhető.

2014. nov. 22. 09:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem akrom eladni a szivemhez nött forgalomból kivont és hasznát akarom venni az átszereléssel nincs probléma de hogy tegyem berántóssá?
2014. nov. 22. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Kicsit erős lesz az a fűnyiró. Amúgy meg ha én már egy autó motorjából csinálnék fűnyirót, tuti az öninditót is átraknám, nehogymár rángatni kelljen.
2014. nov. 22. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazad van akkor csak felszerelek egy kapcsolót és nem kell rángatni igazából elöször arra gondoltam hogy inkább egy bmw 318 as bmw motorját teszem bele de az már tulzás lenne tuning fünyiró :D
2014. nov. 22. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább egy 2,5 ös tdi-t javaslok azt meg tudod csinálni berugókarral
2014. nov. 22. 14:57
 8/9 A kérdező kommentje:
OK te tudod
2014. nov. 22. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:
De lehet hogy csak átszerelem a trabi motorját a fünyiróba és rángtom mert eddig is igy nyirtam a füvet de besz#rt a motor.Szeretném minél egyszerübben megoldani ugyanugy beszerelem és ennyi de amugy köszi.
2014. nov. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!