Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Puszta kiváncsiságból a...

Puszta kiváncsiságból a fűnyíróba tettem. Segitség? Nagyon bajba vagyok. Tobbi lent?

Figyelt kérdés
Szoval puszta kiváncsiságból 2T olajat tettem az olajnyílásba a benzinbe meg a fekete fedél alatti levegoszuro mogotti résbe is és borzasztoan fustol mit tegyek jarattassam ki belole? Ha a szuleim megtudjak megolnek. Valaki? NAGYON BAJBAN VAGYOK

2017. júl. 31. 22:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Segítsetek kérlek titeket
2017. júl. 31. 23:14
 12/23 A kérdező kommentje:
Valaki!!!
2017. júl. 31. 23:20
 13/23 anonim ***** válasza:
Mindent üríts ki, amennyire lehet, olajat cseréld le normális 4 T olajra, benzintankot is ürítsd ki, és töröld is ki egy ronggyal, ha lehetséges, mert az olaj ráragad az oldalára. Aztán önts bele friss benzint, és járasd jó ideig. Jó darabig még biztos fog füstölni, és ha szerencséd van, akkor nem döglik be a sok olajtól, vagy nem tömítődik el a karburátor.
2017. júl. 31. 23:33
 14/23 A kérdező kommentje:
Mindenbe ment 1kupak
2017. júl. 31. 23:38
 15/23 A kérdező kommentje:
Holnap megcsinalom
2017. júl. 31. 23:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Te ne nyúlj ahhoz a szerencsétleg géphez. Szólj apádnak, majd megoldja. Szerinted a fatzerod hülye, hogy nem fogja észrevenni, hogy megbabráéltad? Akkor jársz a legjobban, ha elmondod. Mondjuk ha az én gyerekem lennél, nem bántanálak, de a javítást a te költségedre végezném (okoslteló eladva, játékkonzol eladva, bicikli eladva, áérából fűnyíró megjavítva).
2017. aug. 1. 09:42
 17/23 veterán vas ***** válasza:
47%

Érdekelne, hogy milyen az a "puszta kíváncsiság" aminek hatására ilyen eszement baromságokat művel valaki?

Különben nem az a baj, hogy mindenhova egy kupaknyit öntöttél, hanem az, hogy a reggeli kávédba nem tettél az említett 2T-ből. :).

2017. aug. 1. 09:44
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Tegye fel a kezét, aki még sosem szedett szét / rontott el valamit egyszerű műszaki kiváncsiságból! Én a szüleid helyében egyszerűen elmagyaráznám hogy működik a 2, és 4 ütemű motor. Ezek után tuti hogy megjegyzed... A fűnyírónak meg semmi baja nem lesz, ha a fent leírtak szerint kipucoljátok.
2017. aug. 1. 10:06
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
Nehéz rájönni hogy egy szó nemigaz a történetből...
2017. aug. 1. 16:30
 20/23 anonim ***** válasza:

Sztem is kamu szaga van, azt megértem, hogy valaki 2T olajat kíváncsiságból önt a 4T mtorba, sőt azt is, hogy keverék benzint tölt bele... én is eljátszottam már a gondolattal, hogy mi lenne, ha a régi 1.3-as Suzukiba keveréket öntenék.

De a levegőszűrőbe minek önt valaki bármit is? Amúgy meg ha igaz, a levegő szűrő miatt lefulladna a gép, nem füstölne, mivel levegő is kell a benzin ,,robbanásához".

De sztem is, -ha igaz- szólj a szüleidnek és ezt Ők megoldják. És remélhetőleg egy komolyabb, 100-on felüli Viking gépről van szó, mert annak van esélye a túlélésre, egy sima, 40 ezres névtelen gép esetében, temető annak a fűnyírónak, örülnek majd a a szüleid, ha alkatrésznek felbírják még használni...

2017. aug. 1. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!