Milyen autót érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Használtan szeretnék autót venni,persze nem milliós összegben. Nem találok semmi értelmes autót ami megbízható és tetszik is. Olyasmire gondoltam ami nem a huszon valahanyadik évét járja,aminek a megjelenése vállalható (sportos esetleg),átlagosan fogyaszt és mondjuk nem olyat amivel egy biciklist is alig tudok megelőzni.
Tehát ebben kérem a segítségeteket! (Márka,típus,link,vélemény,tapasztalat és bármi ami témába vág jöhet!!!) Előre is köszönöm!
2017. júl. 27. 15:28
1/2 anonim válasza:
Én nemrég vettem Suzukit 16 eves kutyabaja szep fényezés! Igaz ez egy kombi lehet hosszútávon kevés az 1.3 motor de egyelore bőven jo szepen lendül! Nem utolso szempont hogy klímás, kényelmes! A fogyasztása csak helyi fogyasztással 8.4l/100km. De ez volt vele az elso 100asom.
2/2 anonim válasza:
Ford Fiesta? 2007-2008 as évjárat. Ez sportos 1.4 TDI, kinézete is jó, a Ford-ok megbízhatok. Hegyekbe is jól megy. Nekem ilyen fiestám volt sokág aztán most nem régen váltottam egy újabb fajtára, mert az előző is megbízhatóan elvitt mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!