Hol érdemes autót venni? Korrekt áron, normális állapotban? Konkrét autókereskedések érdekelnének.
Én konkrétan azt tudom hogy az AAA autótól menekülj!
Jót meg nem is nagyon tudok
dasweltauto.hu, az országban bármelyik kereskedés jó azzal a feltétellel, hogy a garanciás autókat kell nézni.
Már két autót is vettünk így a családban, egyiket sem bántuk meg. Sőt a sajátomnál kb. félmilliós garanciaigényt ismertek el, tehát nem kamu.
Azzal remélem tisztában vagy, hogy használt autót szeretnél venni.
Használt autó fogalma: mindegy milyen márkát veszel és mennyit fizetsz érte így is úgy is költened kell rá, és a pénzt csak vinni fogja. Senki nem lát bele, hogy mi fog éppen tönkremenni az autóban. Persze vihetsz magaddal szerelőt, aki megmondja hogy csak a fékeket kell cserélni, de azt nem láthatja, hogy 100km múlva szétesik a váltó alattad.
Egyébként jobban jársz, ha ismerősödtől veszel autót akiről tudod, hogy tényleg gondoskodott az autóról, a többi csak zsákba macska.
Inkább azt mondom, hogy hol nem érdemes venned. Olyan helyen, ahol érzed, hogy nem korrekt az eladó. Ha eltitkolni akar dolgokat, ha nem jó érzésed van, amikor a telephelyén vagy, stb. De van egy ötletem. Nemrég indult el egy lap, ahol pont az a cél, hogy a megbízható kereskedések szerepelhessenek, ellenőrzött autókkal, előélettel. Talán itt kisebb eséllyel futsz bele gazemberbe.
www.joautok.hu
Minden esetre fontos tudnod, hogy a kereskedők nagy része nem igazán van tisztában azzal, hogy milyenek az autói, mert nem próbálta ki őket, nem szervizelte le, csak megvette és árulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!