Vw scirocco az 1.4 tsi motorral jó lehet vagy inkább a 2. 0 dízel?
Két teljesen különböző motor.
2.0 CR TDI jó motor, azzal nincs gond, viszont az 1.4 kerülendő. A Scirocco-k beleesnek a rossz konstrukciós 1.4-es kategóriájába, a vezérlés, olajszivattyú meghajtás problémás. Van rá megoldás, de nem két fillér. olvass utána. 122 lóerős felejtős, de ha benzines kell akkor inkább a 2.0 TSI kell.
Egyébként jó választás, én is most megyek megnézni a kiszemeltet:)
Köszi a válaszokat!
Akkor az 1.4 et elfelejtem!
nem írtál árat így azt mondom hogy lehetőleg fiatalabb tsi scirocco-t.
2011-12 már jó motornak kell lennie 122-es verzióból is mert gondolom ugyan ez a motor ment a hatos golfokba is és ott is akkor tájt lett javítva minden hiba.
a 160lóval biztos fürgén közlekedik.
nekem is 1.4tfsi van csak nekem nem vw hanem audi.Szeretnek azért enni,a gyári fogyasztás vicc.7 liter felett van az akkor is ha városba be sem teszed a lábad.
A 2.0 tsi-t nem ajánlom,az nagyon sokat fogyaszt emiatt hozták be úgy tudom az 1.8tsi-t,azzal lenne még bitang kis jószág.
egyébként nézz utána milyen üzemanyagot kíván,vannak tsi motorok amiknek minimum 98-as kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!