VW Scirocco dízel vagy benzines?
Figyelt kérdés
A dízeles 2.0 CRes vagy a benzines 1.4 TSI (160le) változat melyik a jobb? Egyéni vélemények érdekelnének. Aki tud valamit a gyengébb változatról az is szívesen érdekel. Köszi.2014. szept. 20. 11:06
1/2 anonim válasza:
Hát én e közül a kettő közül inkább a dízelt venném, a benzines problémásabb, és többet is eszik jó 2 literrel.
Igaz a benzinest én vezettem mikor kijött, harap mint az állat, a dízel picit lustább, de legalább nem ugrik át a vez.mű lánc, meg nem kell kompresszort cserélni, meg megfejthetetlen hibák, rángatás, dízeles hang, stb.
Addig jók ezek amíg újak.
2/2 anonim válasza:
Egy hétvégén használtam az 1,4-es TSI-t. Tényleg nagyon, de nagyon megy. Biztos nagyobb élmény vezetni, mint a dízelest. Fogyasztást nem mértem, inkább csak élveztem a vele való utazgatást :) és a megbízhatóságról nem tudok mit mondani, 3 nap alatt nem romlott el semmi. Természetesen bármi meghibásodhat, de egy dízel autónál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!