Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már a telefonban elketdtek...

Már a telefonban elketdtek alkudozni, illetve ha adom "annyiba" jonnenek is ma fol a "testvírekkel" az eladó kocsimért. Van mitől félnem?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 05:36
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Ti meg mindent kinéztek az emberből. Szerinted összevernek, ha nem adod el az autód? Hagyjad már. Csak gyávák vagytok.
2017. júl. 20. 10:30
 42/43 anonim ***** válasza:
Rejtett erőforrás vagyol-e utolsó?
2017. júl. 20. 11:26
 43/43 A kérdező kommentje:

na jolvan, ontsunk tiszta vizet a poharba:sem trollkodni nem jottem sempedig nepet szitani.

komoly volt a kerdes mivel 1-2 dolgot mar elloptak tolem ill mikor gyereknek esetleg eladtam vmit akkor jott a ciganykodas egy het mulva pl esetemben egy 30.000 forintos panasonic discmannel kapcsolatban eladas utan egy hettel hogy szart adtal el... hibakodos meg leall a zene... aztan a vegen kiderult hogy azert szar mert ő a mercijeben raragasztotta a muszerfalra, es ezek 120 mp razkodasvedelemmel voltak ellatva es hat utana ugye biztonsagi okokbol leallt.... minden voltam akkoris...

2017. júl. 20. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!