Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már a telefonban elketdtek...

Már a telefonban elketdtek alkudozni, illetve ha adom "annyiba" jonnenek is ma fol a "testvírekkel" az eladó kocsimért. Van mitől félnem?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 05:36
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
17%

Persze... bár leírod, hogy " ilyenek" ezzel szegregálsz egy etnikai csoportot, ez rasszizmus. Üzembetartóival ki ad el egy autót? Az eladó se túl okos akkor.

Továbbra sem értem ,hogy miért kell félni, vagy lehet, hogy troll a kérdező és csak uszít.

2017. júl. 14. 19:58
 22/43 anonim ***** válasza:
83%
Ne legyél ennyire szemellenzős. Buborékban élsz? Láttál már cigányt közelről, vagy csak az autó ablakán át?
2017. júl. 14. 21:28
 23/43 anonim ***** válasza:
35%
Mi eladtuk ilyen testvíreknek. Mondjuk a férjem rendőr és tudták is. Adásvételi szerződést én írtam, kérés nélkül adta a srác az iratokat. Árnak megmondtuk az alját, de jófejségből még 500 ft-ot engedtünk. Élmények, férjem ment az okmanyirodaba leadni a papírokat. Ők persze nem tették meg. Jött is parkolási bírság, de szkennelve elküldtek a papírokat, nem is volt gond. Miután forgalomból is kivonták, gondoltunk rá, hogy szólunk az ottani kmb-snek hogy van potya munka, de aztán hagytuk, mert nem használták a kocsit. Jah azzal bepróbálkoztak, hogy fél óra múlva telefonáltak, hogy nem jó a váltó, adjunk vissza 20 ezer ft-ot, de a férjem annyira röhögött rajtuk, hogy ránk vágták a telefont.
2017. júl. 14. 22:44
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Mindjárt jön a rózsaszínbuborékos jogvédőnk és elmondja hogy ez nemigaz, csak rasszizmus :))
2017. júl. 15. 05:58
 25/43 anonim ***** válasza:

#19, próbáltam volna annak idején elkérni a személyit a tesóktól, még agyon is vertek volna. Előre ki volt töltve, úgy jöttek.

Ezért nem fogadták el tőlem utána az adás-vételit, mert érvénytelen adatokkal volt kitöltve.

Fizethettem be utánuk a parkolási bírságot.

Valószínű nekem lett volna igazam a bíróságon, de a tetves végrehajtó iroda ráterhelt mindenemre foglalást.

Azok se jobbak, mint a tezsók, sőt....

2017. júl. 15. 09:20
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

...azt még hozzáírom, olyan is volt, hogy vettem egy opel corsát, utána elmentem az okmányirodába, ott közölte a hölgyike, hogy ezt úgy vigyem vissza, ahogy odavittem, mert van rajta vagy 300e ft értékű foglalás.

Hívom a tezsót: már elköltötte a pénzt. Rá másfél órára...

Aztán eltűnt, mint az aranyóra. Nagyon átvert.

Meghirdettem az autót ilyen állapotban, telefonban kialkudták a 140e ft-os árat.

Erre kik jöttek megvenni? Tezsókák.

A campona alagsorában a zsebembe tuszkolt 80e ft-ot, és közölte, örüljek, hogy nem szurkálnak még meg...

Na ennyit a tezsvírekről.

Azóta rasszizmus ide vagy oda, beleírom a hirdetésbe, csak normális embereknek eladó, csakis a lakhelyemen, ahol van 3 nagy kutya, szomszédok, stb.

2017. júl. 15. 09:25
 27/43 anonim ***** válasza:
64%

"Mikor 3 kancigány (együtt 400 kiló a csapat) jön hozzád egy előre kitöltött biankó adás-vételivel akkor nem forszírozod, hogy tesó, mutass már egy személyit meg le is fotóznám... "

Nem fogadod el. Mutatsz sajátot. Te vagy az eladó neked kell adásvételiről gondoskodni. Plusz, ha ilyen van felkérsz egy ügyvédet aki még le is tanúzza pecséttel és a pénzt is átszámolja. Erre rászánsz 5-10 ezer forintot simán megéri. Utána azonnal mész az Okmányirodába bejelenteni és meg is mondod a kancigányoknak, hogy ez a helyzet. Ha nem fog nekik tetszeni mehetnek a sóhivatalba.

2017. júl. 15. 13:36
 28/43 anonim ***** válasza:
Ahogy valamelyik előttemszóló írta,a kérdező nagyonis érzi a pályát,csak kißaszottul unatkozik...
2017. júl. 15. 19:00
 29/43 anonim ***** válasza:
69%

# 27

Látom te még sosem kerültél ilyen helyzetbe, hogy körbeálltak a retkesek. Ha kerültél volna nem írnál ekkora baromságokat.

2017. júl. 15. 19:13
 30/43 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó: Hülye aki egyedül árulja az autóját amikor jönnek megnézni.
2017. júl. 18. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!