Már a telefonban elketdtek alkudozni, illetve ha adom "annyiba" jonnenek is ma fol a "testvírekkel" az eladó kocsimért. Van mitől félnem?
"Van, aki telefonba alkudozik attol elkoszonsz."
Nem feltétlenül hátrány, ha megpróbál alkudni. Én spec így adtam el a régi Opelem. Felhívott, kérdezte mennyit engednék, mondom semmit :D Ajánlott alacsonyabb árat, mondom nem. De azért eljönne megnézni. Gyere, ráérek. Azt elvitte eredeti áron :D
Van mitől félned. Ha erős ember vagy több baráttal, esetleg akkor. De most szólok, hogy a felével indítanak, és örülsz, ha a negyedéért elviszik.
Profi csapat, mindenkit megesznek.
ööö, inkább várj ki egy normális vevőt, én is ezt szoktam.
Lealkudják a csillagot is az égből, és képesek reggelig alkudozni.
Nem szabadulsz tőlük.
Aztán át se írják, neked mennek majd a csekkek, felszólítások, stb.
Én így jártam, utána még 1 évet ügyintéztem, mire a végére értem.
Vagyis kb a tezsvírekkel van kb egy szinten az xyz közjegyző iroda a fizetési felszólításával, akinek hiába fellebbeztem tértivevénnyel, aláírási szerződéssel, továbbküldte a végrehajtónak...
Nehéz ügy. Ilyen alkudozós nagy dumás cigánynak én sem adnám el szívesen, még akkor sem, ha leteszi a pénzt és nem alkudozik. Persze, majd jön vissza egy hét múlva a családdal óbégatni, hogy "jááj tesó, ez szar, há' fogyassza a benzint dikk!".
Nyilván azt nem mondhatod, hogy neki nem adod el. Valahogy le kell pattintani ha jót akarsz.
Cigánynak fél pár kesztyűt ne adj el!!!!
Autót széthajtja megunja visszahozza!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!