Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már a telefonban elketdtek...

Már a telefonban elketdtek alkudozni, illetve ha adom "annyiba" jonnenek is ma fol a "testvírekkel" az eladó kocsimért. Van mitől félnem?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 05:36
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Mutassák fel a pénzt, utána mehet a próbakör. Legyen melletted legalább két ismerősöd. Jó tanács.
2017. júl. 14. 06:00
 2/43 crudy ***** válasza:
100%
Van, aki telefonba alkudozik attol elkoszonsz. Az egy paraszt. Proba kor elott elkered a vetel arat es leteszed valahol majd vissza adod ha nem volt gond a proba koron. Tenyleg legyen ott egy ket baratod. A "tedd el nekem", "meg ez ennyit er" "ennyit adok", "itt a penz latod", "most indulok" szoveg sose jo. Ezek kozul egyiket se kell kimondani h letrejojjon egy korrekt uzlet. Ne engedj az arbol foleg ne telefonba. Az auto mellett lehet alkudozni.
2017. júl. 14. 06:22
 3/43 anonim ***** válasza:
81%

"Van, aki telefonba alkudozik attol elkoszonsz."

Nem feltétlenül hátrány, ha megpróbál alkudni. Én spec így adtam el a régi Opelem. Felhívott, kérdezte mennyit engednék, mondom semmit :D Ajánlott alacsonyabb árat, mondom nem. De azért eljönne megnézni. Gyere, ráérek. Azt elvitte eredeti áron :D

2017. júl. 14. 06:59
 4/43 anonim ***** válasza:
76%

Van mitől félned. Ha erős ember vagy több baráttal, esetleg akkor. De most szólok, hogy a felével indítanak, és örülsz, ha a negyedéért elviszik.

Profi csapat, mindenkit megesznek.

2017. júl. 14. 07:03
 5/43 anonim ***** válasza:
89%

ööö, inkább várj ki egy normális vevőt, én is ezt szoktam.

Lealkudják a csillagot is az égből, és képesek reggelig alkudozni.

Nem szabadulsz tőlük.

Aztán át se írják, neked mennek majd a csekkek, felszólítások, stb.

Én így jártam, utána még 1 évet ügyintéztem, mire a végére értem.

Vagyis kb a tezsvírekkel van kb egy szinten az xyz közjegyző iroda a fizetési felszólításával, akinek hiába fellebbeztem tértivevénnyel, aláírási szerződéssel, továbbküldte a végrehajtónak...

2017. júl. 14. 07:45
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Jogod van az értékesítési ajánlatot indoklás nélkül visszavonni. Magyarul: Mégsem eladó.
2017. júl. 14. 08:16
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy jól mondták, ha kiakarják próbálni akkor fizessék ki előtte majd visszakapják, ha nem baszták el. Annak adod el akinek akarod. Visszautasíthatsz bárkit. Ha ilyen embereknek adnád el, közösen menjetek el a bankba és ott adja oda a pénzt és rakd be a számládra így a pénzzel sem tud átbaszni.
2017. júl. 14. 08:52
 8/43 anonim ***** válasza:
90%

Nehéz ügy. Ilyen alkudozós nagy dumás cigánynak én sem adnám el szívesen, még akkor sem, ha leteszi a pénzt és nem alkudozik. Persze, majd jön vissza egy hét múlva a családdal óbégatni, hogy "jááj tesó, ez szar, há' fogyassza a benzint dikk!".

Nyilván azt nem mondhatod, hogy neki nem adod el. Valahogy le kell pattintani ha jót akarsz.

2017. júl. 14. 09:04
 9/43 anonim ***** válasza:
82%
Igen , gyaneszokkal ohne biznisz . Ez alapszabály , többen fikázzák bizalmaskodnak , játsszák a nulla agyukat és zsarolnak grimaszolva . Kell ez neked ? Koptasd le , írj esemest eladtad és cső . Beperel , visszahív ? Ugyan , legyen eszed vagy te vagy a migrik ...
2017. júl. 14. 09:07
 10/43 anonim ***** válasza:
68%

Cigánynak fél pár kesztyűt ne adj el!!!!

Autót széthajtja megunja visszahozza!!!

2017. júl. 14. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!