Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ennyire kevés eladó...

Miért van ennyire kevés eladó benzines Toyota Auris?

Figyelt kérdés
Az első generációs, faceliftes modelleket nézegettem a Használtautón, és az erősebbik 1.6-os motorral összesen 3 db autó van fent az egyébként sem túl bőséges, 8-9 autós választékból, abból is egy Nyíregyházán. Hogyhogy ennyire kevés eladó autó van ebből a típusból?

2017. júl. 8. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos már eladták.
2017. júl. 8. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Én vezettem diesel és hybrid Toyota Aurist is. Ha az enyémek lettek volna, sose váltam volna meg tőlük. Lehet, hogy a jelenlegi gazdáik is így vannak a benzinesekkel.

Miért ragaszkodsz a benzineshez?

2017. júl. 8. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Valszeg az Aurist nem céges autónak veszik, így nem jelenik meg a piacon 4-5 éves korára néhány száz darab.
2017. júl. 8. 15:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Dízelt nem szeretnék venni, illetve az Aurishoz kapható két dízelmotorról egyébként sem hallottam jókat. A hibriden még gondolkozom, főleg, hogy használtan nagyjából egy árban van a benzinessel, ott igazából az tart vissza, hogy sokkal kisebb, és kevésbé használható a csomagtere, illetve kicsit félek, hogy nekem már túl "szintetikus", unalmas szürke lenne. Eddig Aurisból csak a hibridet vezettem pár perc erejéig, és kétségkívül nagyon mondern volt, de nem hiszem, hogy több nap után is érdekes maradna az energia felhasználás-visszatáplálás mutató nézegetése.

2017. júl. 9. 00:26
 5/7 A kérdező kommentje:
*modern
2017. júl. 9. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez csak saját vélemény, de nagyon sok mindent megadnék egy hybrid Aurisért. Ha volna rá pénzem habozás nélkül megvenném, van belőle kombi is, ha az akkumulátor által a csomagtérből elvett térfogat miatt vonakodsz.
2017. júl. 9. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezek az autók jellemzően magán tulajdonban vannak, és vannak olyan jók, illetve megbízhatók, hogy a gazdájuk nem azon gondolkodik egyfolytában, hogy mikor, és mire cserélje le, mert nincs olyan ok vagy körülmény, ami arra késztetné.

A benzines Aurisok változó szelepvezérlésű sima szívó motorral vannak szerelve, ami azt jelenti, hogy kivisz a világból minimális fenntartási költség mellett. Ha hibrid, akkor hasonlóan alacsony fenntartáshoz egy nagyon olcsó üzemeltetés is társul, a vegyes hajtásnak köszönhetően három liter körüli fogyasztás is kihozható belőle.

Emellett megfelelően tágas, családi autónak is tökéletesen alkalmas, és nem csúnya autó. Akinek ez beválik, vagy nehezebben teheti meg, hogy öt évente cserélgesse a kocsit, biztosan nem fogja fiatal korában eladni.

2017. júl. 18. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!