Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E36 (nem 316-os 😜&...

BMW E36 (nem 316-os 😜😂 ) vs. Mercedes W124. Szerintetek melyiket lehet költseghatékonyabban üzemeltetni, szervizelni?

Figyelt kérdés
Nyilván függ az állapottól, meg öreg autónál bármikor lehet bármi, tudom, tudom. Nem a legalja roncsok között nézelődnék, korrektebb állapotú darab lenne az alap. Célom lenne 4-5-6 évig legalább megtartani s minél szebb állapotra felhozni/abban tartani. A költséghatékonyság alatt nem azt értem, hogy 20 forintból lehessen cserélni mindent és 2 liter benzinnel elmenjen bárhova...
2017. júl. 8. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Én mercit venném, de a többség bmw fan és, ha gagyibb akkor is azt mondanák, hogy a bmw.

régi merciket 20 évre tervezték.

bmw-t nem, de ha törődsz vele az is hosszú életű.

Majd valami okos úgyis megmondja miután leszólt engem, hogy szerinte ez butaság. :)

2017. júl. 8. 12:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt az elvet vallom. A 124-es az utolsó olyan Merci volt amit nem a tervezett avulást szem előtt tartva építettek. Nagy, kényelmes, nagyon megfog a hangulata, élmény vezetni. A BMW egész más szerzet, méret tekintetében is, meg mindenhogy. Talán csak annyi billentené irányába a mérleget, hogy az Omega után megfogadtam: nem akarok többet nagy kocsit.
2017. júl. 8. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Nekem is elég nagy autóm van (nissan almera n16 sedan)

De nincs nagy autó, csak szűk utak.

2017. júl. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!