Rolls-Royce, Bentley vagy Maybach?
Azt még elfelejtettem, hogy gyorsaságra egyértelműen a Bentley ami a motorsportokban is jelen van. Régebben Le Mans-t is nyertek de a Continental GT modelljük a Blancpain sorozatban küzd a bajnoki címért.
Kényelemre nem tudom megmondani mivel nem ültem még egyik márkában sem de szerintem ezen a szinten mind az, nem lehet dönteni, talán a Maybach kényelem szempontjából vetekszik egy RR-al. Megbizhatóság pedig mind a három a legmegbízhatóbb. Elektronikai hibák akadnak ezeknél a szuper autóknál de ez nem olyan sűrjen fordul elő.
Csúnya mind, ezekből a Bentley autószerű, de nekem nem jön be.
A Rolls Royce-ról több helyről is hallottam, hogy nagyon rossz vezetni, egy f0s. Oké, hogy sofőrös autónak van szánva, dehát csúnya kivül-belül. Ha gazdag lennék, nekem nem kéne, nem érezném jól magam benne.
Egy Maybachtól jobb és szebb egy S klass Mercedes. Szerintem. Márpedig a Maybach régen is, most meg főleg, egy fullosabb S klass Mercedes.
A Bentley az, ahol a sofőr is számít egy kicsit, meg ezzel lehet gyorsan is menni már.
Gyorsabb... van több modell is ráadásul mindegyikről elérhetők az adatok.
Kényelem... olyan dolog, hogy itt már csak a pénz szab határt, és bármit beépítenek amit kér a vevő.
Megbízhatóság... Hát talán ez e legnehezebb kérdés, tekintettel, hogy ez az a kategória, ahol a javításokat sem gond a tulajoknak kifizetni, épp ezért nem is nagyon találkozni statisztikákkal, és forumokkal, ahol tapasztalatokat írnának le.
Presztisz... Itt szerintem azért ki lehet jelenteni, hogy RR. Ez a márka már nagyon egybefortt a luxussal, ha úgy vesszük akár a szinonímája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!